עוגות יין זינפנדל
Cupcakes יין זינפנדל נטול גלוטן, ו קינוח. מנה אחת מכילה 298 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. 631 אדם עשו את המתכון הזה והיה עושה את זה שוב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. גשו לסופר וקנו חמאה, שוקולד צ'יפס, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגות זנגביל עם ציפוי Zinfandel קרם חמאה, ארוחת ערב יין: סלמון עם חמאת מיסו, אפונה הצמד & ביצה מטוגנת זיווג עם 2007 Deux Amis Zinfandel, ו עוגות שוקולד עם מילוי Mascarpone שוקולד ו Zinfandel קרם חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177° (325°F למחבת כהה או לא מקל).
מניחים כוס אפייה נייר בכל אחד 24 כוסות מאפין בגודל רגיל. הפוך הבלילה עוגה לפי ההוראות על תיבת, באמצעות תערובת עוגה, מים, 1/2 כוס יין, שמן וביצים. מערבבים בשוקולד צ ' יפס. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין כוסות מאפין (כשני שלישים מלאים).
אופים 20 עד 22 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות 10 דקות; להסיר מחבתות מתלה קירור. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
בקערה גדולה, לנצח אבקת סוכר, חמאה, קקאו ומלח עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה עד מעורבב. לנצח ב 1/2 כוס יין. אם הזיגוג עבה מדי, להכות יותר יין כמה טיפות בכל פעם. עוגות פרוסט.