תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פשטידות ירח. מנה אחת מכילה 263 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. מתאים ל-24 מנות. גשו לסופר וקנו קמח, דבש, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה הוא אהב על ידי 116 אוכל וטבחים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו פשטידות ירח תוצרת בית – פשטידות Creamsicle תפוזים, עוגות ירח, ו עוגות ירח (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים קמחים, סוכר, סודה לשתייה ומלח בקערה של מעבד מזון ודופק עד לשילוב יסודי.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
ליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים חמאה ודופק, מגרדים את הצדדים לפי הצורך עד גושים בגודל אפונה להישאר, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4
בקערה בינונית מקציפים יחד דבש, חלב ווניל עד לשלב ביסודיות. זרם תערובת לתוך מעבד המזון תוך כדי ריצה; הבצק צריך לבוא יחד בכדור אחרי דקה או שתיים.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
על משטח מקומח קל לגלגל בצק החוצה 1/8 " עבה. באמצעות ביסקוויט שלך או חותך עוגיות, לחתוך 48 סיבובים ולהעביר גיליונות אפייה מצופה קלף.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים קלויים, קליפות הוסרו
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
סוכריות דקורטור
6
עוגיות זין עם מזלג ואופים במשך 8-10 דקות או עד יבש למגע וחום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
הסר גיליון אפייה ולהעביר מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
תפוזים, פרוסים וחצויים
8
בקערה של מערבל חשמלי, מפזרים ג ' לטין באופן שווה מעל 1/3 כוס מים קרים. אפשר ג ' לטין כדי לרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
בסיר קטן, לשלב 1/4 כוס מים, סוכר, וניל ומערבבים על חום בינוני גבוה עד הסוכר הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
ליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
10
להפסיק לערבב, ולמקם מדחום ממתקים לתוך מי סוכר, מנגב את כל גבישי סוכר מהצד עם מברשת רטובה. מרתיחים סוכר עד שהטמפרטורה מגיעה ל" שלב הכדור הרך " (238°F), ואל תסירו ממנו את העיניים. תזמון הוא הכל בבדיחה ואתה לא רוצה את הסירופ להתגבש. לאחר 114° הוא הגיע, להסיר מן החום. עובד במהירות, להוסיף סירופ ג ' לטין מרכך, באמצעות מצורף whisk של מערבל חשמלי, יד לערבב את התערובת במשך כמה דקות כפי שהוא מתקרר.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
להתיז תמצית וניל
ליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
11
הכה על בינוני גבוה עם הקובץ המצורף whisk עד פסגות רכות טופס ואת תערובת פלאפי לבן מחזיק צורה, על 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
12
עובד במהירות, תערובת מרשמלו כפית על 24 של קרקרים גרהם מקורר ואז למעלה עם grahams הנותרים. אתה רוצה להשתמש מספיק מרשמלו כדי למלא את האמצע מבלי לטפטף את הצדדים (על כף אחת של תערובת מרשמלו לכל כריך). החזירו את הסנדוויצ ' ים לגראהם כדי לחבר מתלים ולהתקרר במקרר למשך כ-20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
50 כוסות חמאת בוטנים מכוסות שוקולד מיניאטורי, לא ארוזות
5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים
13
בעוד כריכי גרהם להתקרר, להביא מים לרתיחה בדוד כפול. לשבור את השוקולד לחתיכות ולהוסיף העליון של דוד כפול. ברגע שהשוקולד נמס, תנו לו 5 דקות להירגע, ואז כפית על כריכי גראהם. השתמש בחלק האחורי של הכף כדי להחליק את השוקולד בתנועה מעגלית כדי לגרום לו לשפוך על הצדדים באופן שווה. להחזיר מדפים למקרר לפחות 20 עד 30 דקות לשוקולד להקשיח. לאחסן במקרר עד מוכן לשרת.