קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגות לבה שוקולד עם קרם פיסטוק

עוגות לבה שוקולד עם קרם פיסטוק
אם יש לך חלב, ביצים, קקאו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגת לבה שוקולד-אספרסו עם קצפת אספרסו, עוגות שוקולד לבה, ו עוגות לבה שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים פיסטוקים במעבד מזון; לעבד עד צורות להדביק מתפוררים (כ 3 1/2 דקות), גירוד הצדדים של קערה פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מניחים 1/4 חמאת פיסטוק כוס, 1 1/4 כוסות סוכר, קקאו, ביצים, וחלבוני ביצה על גבי דוד כפול; מערבבים היטב עם מקציף.
מרכיבים שתצטרך
חמאת פיסטוקחמאת פיסטוק
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
נייר אורזנייר אורז
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מוסיפים שוקולד; מבשלים מעל מים רותחים עד שהשוקולד נמס והסוכר מתמוסס (כ-3 דקות).
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
4
הסר מהחום; הוסף אבקת אפייה ווניל. מערבבים עם מקצף עד חלקה. הבלילה כפית לתוך 12 כוסות מאפין מצופה ספריי בישול. צ ' יל 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מניחים 1/4 כוס חמאת פיסטוק ו 1/2 כוס סוכר במעבד מזון; דופק 4 פעמים או עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
חמאת פיסטוקחמאת פיסטוק
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
6
מוסיפים חלב ומלח; תהליך עד חלקה. זן תערובת דרך מסננת לתוך סיר קטן; להשליך מוצקים. מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים 4 דקות או עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
7
הסר מהחום; לשפוך לתוך קערה. כיסוי וצינה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
אופים עוגות ב 450 במשך 9 דקות או עד כמעט להגדיר (מרכזי לא יהיה המשרד).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
בואו להתקרר במחבת 5 דקות. הפוך כל עוגה על צלחת קינוח; לטפטף עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מקשטים עם אבקת סוכר, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב