אם יש לך קמח, סוכר, קמח עוגה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו לחמניות דלעת מייפל עם זיגוג מייפל, ביסקוויטים מייפל-אגוז, ו עוגיות אגוז שיבולת שועל מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מיקום מתלה תנור במרכז התנור; חום עד 375 מעלות. קו גיליון אפייה עם קלף; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
שלב קמח לכל מטרה, קמח עוגה, אבקת אפייה וסודה לשתייה במעבד מזון; דופק כמה פעמים לערבב.
מרכיבים שתצטרך
קמח עוגה
על הסוכר של קונדיטורים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
3
מוסיפים חמאה; דופק עד לתערובת דומה חול גס עם כמה גושים בגודל אפונה, על 10 פולסים.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4
מעבירים לקערת ערבוב. (לחלופין, לנפות יחד את הקמח כל המטרה, קמח עוגה, אבקת אפייה, וסודה לאפייה לקערת ערבוב, ולאחר מכן לחתוך את החמאה לתערובת הקמח עם בלנדר מאפה עד התערובת דומה חול גס עם כמה גושים בגודל אפונה.) מערבבים באוכמניות ופקאנים. בכוס מדידה, מערבבים יחד את חלב החמאה, סירופ, ווניל.
מרכיבים שתצטרך
קמח עוגה
על הסוכר של קונדיטורים
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
להתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלויים
כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מוסיפים לתערובת הקמח ומערבבים עם כף עץ רק עד שהכל נרטב; הבצק יהיה דביק.להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה מקורנת קלות לטפוח לתוך מעגל רק תחת 1 אינץ ' עבה; לטפוח את הקצוות עם הידיים עד שהם אפילו וחלק, ואז לחתוך 8 פלחי. השתמש מרית להעביר את הפרוסות בנפרד גיליון אפייה מוכן, מרווחים אותם כמה סנטימטרים זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
6
מפזרים את הסוכר על הפרוסות.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
7
אופים במשך כ 20 דקות או עד המשרד למגע וזהב קלות על הקצוות והתחתונים.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
העברה למתלה להתקרר לפחות 20 דקות לפני ההגשה; לשרת חם או בטמפרטורת החדר.