עוגות סלמון פריכות
עוגות סלמון פריך יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 44 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 580 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 22 דקות. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, ביצים, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו עוגות סלמון פריכות עם סלסה מלפפון טרי, קציצות סלמון דרום-מערביות או עוגות סלמון., ו עוגות תירס פריכות (מתכונים דומים).
הוראות
מסננים סלמון, להסיר ולהשליך עצמות ועור, ומניחים בשר בקערה; מחית עם מזלג.
מוסיפים סלרי, מיונז ו 2 כפות. פירורי לחם. דק קוצצים את החלקים הירוקים של הבצל הירוק ומוסיפים חצי לסלמון; מערבבים סלמון עד שכל המרכיבים משולבים.
מקום שנותר 3/4 כוס בתוספת 2 כפות. פירורי לחם בקערה רדודה.
להוסיף בצל ירוק שנותר ותימין, ואז לזרוק לשלב. בקערה רדודה נוספת, להכות ביצים היטב.
טופס תערובת סלמון לתוך 8 קציצות על 2/3 אינץ ' עבה. עובד אחד בכל פעם, קציצות מעיל בפירורי לחם, להפוך ביצה מוכה, ואז מעיל בפירורי לחם שוב.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני. כאשר חם, להוסיף 4 קציצות ומבשלים 3 דקות; להעיף עם מרית ומבשלים עד פריך משני הצדדים מחומם דרך, כ 3 דקות יותר; להתחמם. חזור עם עוגות שנותרו.
מגישים חם עם טריזי לימון.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה הנהר הרוסי La Crema עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
![שרדונה הנהר הרוסי La Crema]()
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.