עוגות סמואה שוקולד מריר
שוקולד מריר סמואה עוגות עשויה להיות מה שחיפשתם. מתכון זה מכין 12 מנות עם 944 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 40 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. גשו לסופר וקנו תערובת קמח, חלב קוקוס, אבקת סוכר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 14%. הציון הזה די גרוע. נסו סמואה קאפקייקס, סמואה קאפקייקס, ו סמואה קאפקייקס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.מרפדים תבנית קאפקייק או מאפין סטנדרטית עם 12 ספינות קאפקייקס.
בקערה בינונית, להקציף יחד עם מערבל חשמלי או להקציף ביד את תערובת הקמח, הסוכר המגורר, הקקאו, הסודה לשתייה, המלח ומסטיק הקסנטן עד לשילוב טוב.
מוסיפים פנימה את חלב הקוקוס, השמן, מחית השעועית, האספרסו, החומץ והתמציות, ומערבבים לתערובת אחידה. מקפלים פנימה את השוקולד צ ' יפס.
ממלאים את ספינות הקאפקייקס שלושה רבעים-מלאים בבלילה.
אופים עד שנאפה, 13 עד 15 דקות. מצננים את הקאפקייקס לחלוטין.
להרכבה: ממלאים כל קאפקייק במילוי קוקוס קרמל על ידי צנרת של כ 1 כף מהמלית לכל מרכז. למעלה בנדיבות עם ציפוי קרם חמאה קרמל.
טפטוף סירופ שוקולד על פני החלק העליון של הציפוי. סיים את הקאפקייקס עם קורט גדול של קוקוס קלוי.
מחממים את התנור ל -350 מעלות פ. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
הניחו את פתיתי הקוקוס בסופו של דבר על המחבת.
אופים עד להזהבה, כ -20 דקות, תוך ערבוב כל 5 דקות.
מניחים בסיר בינוני את סוכר דקלי הקוקוס, המרגרינה הלא חלבית, חלב הקוקוס, שורש החץ והמלח. מבשלים על אש בינונית עד שהוא מגיע לרתיחה. מרתיחים במשך 3 דקות, תוך ערבוב מדי פעם. מערבבים פנימה את הווניל ומניחים לשבת במשך 5 דקות. מניחים בצד 1/4 כוס מהקרמל לציפוי.
מוסיפים 1/4 כוס מהקוקוס הקלוי לקרמל שנותר, ומערבבים היטב.
תן מגניב. ממלאים שקית מאפה במילוי וחותכים 1/4 אינץ ' מהקצה.
מערבבים יחד את אבקת הסוכר, המרגרינה הלא חלבית, חלב הסויה, רוטב הקרמל והווניל עם מערבל חשמלי עד שהוא בהיר ואוורירי.