עוגות ספייס דלעת מיני עם זיגוג כתום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגות ספייס דלעת מיני עם זיגוג כתום. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 61 גרם של שומן, וסך הכל 952 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לך מים, שמן, תערובת עוגת תבלינים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו דלעת חמאה תה עוגות עם זיגוג כתום, דלעת ספייס פלדה לחתוך ברים שיבולת שועל עם דלעת ספייס שוקולד לבן זיגוג, ו מיני עוגות שמן זית עם זיגוג לימון (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
שמן וקמח 8 מחבתות מיני bundt.
מערבבים את העוגה, מים, שמן וביצים בקערה גדולה. לנצח במשך 2 דקות, או עד מעורבב היטב. מחלקים הבלילה שווה בין מחבתות מוכנות.
אופים במשך 20 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס ליד מרכז העוגות יוצא נקי. עוגות מגניב מחבתות על מדפי קירור במשך 15 דקות. הפוך עוגות על מתלה חוט מגניב לחלוטין.
קרם חום בסיר קטן מעל חום בינוני עד רק רותח; להסיר מן החום.
מוסיפים פירורים לבנים ומערבבים עד נמס וחלק. מערבבים בצבעי מזון, 1 טיפה בכל פעם, עד הצבע הרצוי מושגת.
טפטוף זיגוג על עוגות. מקררים עוגות במשך 10 דקות, או עד זיגוג מוצק. כסה ושמור כל זיגוג שנותר.
מניחים מרציפן בקערה בינונית. באמצעות כפפות לטקס, ללוש צבע מזון, 1 טיפה בכל פעם, לתוך מרציפן עד הצבע הרצוי מושגת. מחלקים מרציפן ל 2 חתיכות שוות.
גלגל חתיכה מרציפן 1 לתוך בול עץ באורך 12 אינץ'.
חותכים לרוחב יומן ל 8 חתיכות שוות; להפריש להשתמש כגבעולים. לשטח נשאר חתיכת מרציפן, ולאחר מכן למקם בין 2 יריעות של פלסטיק לעטוף. באמצעות מערוך, לרדד מרציפן לעובי 1/4 אינץ'. באמצעות חותך עוגיות בצורת עלה או סכין חדה קטנה, לחתוך 24 עלים. לקשט עוגות עם גבעולים ועלים מרציפן. לחמם זיגוג שמור.
מגישים עוגות, זיגוג עובר לצד.