קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות32
ציון בריאות2
מגזין

עוגות סרטנים ארטישוק

עוגות סרטנים ארטישוק
אם יש לך קמח, מרגרינה, עטיפות וונטון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת די גרועה. נסו טארטים ארטישוק זול, ארטישוק ופטה טארטס, ו ארטישוק & עוגות גבינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 4 מרכיבים בקערה; מערבבים היטב.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים פלפלים קצוצים, ארטישוקים, בשר סרטנים; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
בשר סרטניםבשר סרטנים
3
מעיל 32 כוסות מאפין מיניאטורי עם ספריי בישול. לחץ בעדינות על עטיפה 1 wontgon ilnto כל כוס מאפין, המאפשר הקצוות להאריך מעל הקצוות של כוסות. תערובת מחית כף באופן שווה לתוך כוסות wonton-עטיפה; מפזרים גבינה עירית.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
בשר סרטניםבשר סרטנים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
ציוד שתשתמש בו
חצאי קרקרים של גרהםחצאי קרקרים של גרהם
4
להבריש קצוות של עטיפות וונטון עם מרגרינה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
5
אופים ב 350 במשך 20 דקות או עד תערובת crabmeat מוגדר הקצוות של עטיפות wonton הם משחימים קלות.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
בשר סרטניםבשר סרטנים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

רכיכות ניתן לזווג עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות שרדונה נהר רוסי La Crema. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.