קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות11
ציון בריאות7
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגות עוגת גבינה פטל

עוגות עוגת גבינה פטל
המתכון עוגת גבינה פטל יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 45 דקות. והוא יספק כ 11 מנות. מנה אחת מכילה 911 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 61 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פירורי קרקר גרהם, תמצית vanillan, ג'לי פטלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגות לימון עם עוגת גבינה פטל, עוגת גבינה עם פטל עם שוקולד, ו עוגות גבינה עם רוטב פטל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את המחבת בתנור ואופים במשך 8 עד 10 דקות, ולאחר מכן להפוך את החום עד 275 מעלות פרנהייט ולהמשיך לאפות עוד 12 עד 16 דקות, או עד צמרות עוגות הגבינה הם זהובים. הם ישברו למעלה, וזה בסדר, כי אנחנו נכסה את הסדקים עם קצפת, מה שמביא אותי לחלק הבא.בזמן שהקאפקייקס אופים, תכיני את הגבינה הקצפת.
מרכיבים שתצטרך
2
שים את קרם ההצלפה ואת גבינת השמנת בקערה בגודל בינוני. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את התערובת על גבוה במשך כ 2 דקות, או עד צורות קצפת צפופה ועבה. זה יהיה הרבה יותר עבה מאשר חנות קנה שמנת, וזה יהיה צינור מתוך שקית ציפוי די יפה! מכסים ומקררים.לאחר הקאפקייקס נעשים, להסיר אותם מהתנור ולאפשר להם להתקרר לטמפרטורת החדר. לאחר מכן, מניחים אותם במקרר במשך 30 דקות כדי להירגע. עכשיו הם מוכנים להיות חלבית.להתאים שקית ציפוי עם גודל 13 קצה ציפוי כוכב סגור. עכשיו למלא את התיק שני שלישים מלא של קצפת ולגלגל את החלק העליון הריק של התיק עד הקצפת הוא נחמד דחוס בפנים, כמו בועות אוויר יגרום את הזיגוג לגמגם בצורה מבולגנת ולא יפה, נקי משיכות. תפוס עוגה ולהתחיל הדובדבן אותו סביב הקצה החיצוני, ממשיך מעבר לקצה עד שאתה עומד לפגוש את הנקודה שבה התחלת ציפוי. תלתל את הציפוי למרכז העוגה, וסיימת! זה בעצם כמו לעשות ספירלה אחת, גדולה.חזור על התהליך הזה עם כל העוגות.
מרכיבים שתצטרך
3
מקשטים את צמרות עם פטל asingle.
מרכיבים שתצטרך
4
מגישים מיד ומקררים כל שאריות.

מרכיבים

1אוראו ממולאים כפולים1 קופסת רסק עגבניות1 קופסת רסק עגבניות791 לב מפאלדי טרי אם אפשרחמאה, נמסהחמאה, נמסה1חתיכות טופי הית' ברקינמוןקינמון32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסגבינת שמנת, מרוכךגבינת שמנת, מרוכך11שרימפס וורידיםגבינה מוקצפתגבינה מוקצפת24תירס צלוי באשחבילות גבינת שמנתחבילות גבינת שמנת11שרימפס וורידיםלאחר הקאפקייקס נעשים, להסיר אותם מהתנור ולאפשר להם להתקרר לטמפרטורת החדר. לאחר מכן, מניחים אותם במקרר במשך 30 דקות כדי להירגע. עכשיו הם מוכנים להיות חלביתלאחר הקאפקייקס נעשים, להסיר אותם מהתנור ולאפשר להם להתקרר לטמפרטורת החדר. לאחר מכן, מניחים אותם במקרר במשך 30 דקות כדי להירגע. עכשיו הם מוכנים להיות חלבית4ביציםביצים11 כף אורגנו מיובשו 1 כפית קמחו 1 כפית קמח2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירורי קרקריםפירורי קרקרים11שרימפס וורידיםקרום קרקר גרהםקרום קרקר גרהם22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גססוכר מגורעןסוכר מגורען791 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמנת מתוקהשמנת מתוקה6311 לב מפאלדי טרי אם אפשרקצפת כבדה, נוזל לא כבר מוקצףקצפת כבדה, נוזל לא כבר מוקצף1אוראו ממולאים כפוליםמיץ לימוןמיץ לימון3151 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטל, טרי או קפואפטל, טרי או קפוא11שרימפס וורידיםפטל טרי לקישוטפטל טרי לקישוט11שרימפס וורידיםפטל יחיד. מגישים מיד ומקררים כל שאריותפטל יחיד. מגישים מיד ומקררים כל שאריות11שרימפס וורידיםג'לי פטלג'לי פטל1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכרסוכר2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכרסוכר1אוראו ממולאים כפוליםתמצית ונילתמצית וניל591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיםמים11שרימפס וורידיםלחצו כאן למתכון להדפסהלחצו כאן למתכון להדפסה

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת לעוגות. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "