עוגות עוגת גבינה פטל
המתכון עוגת גבינה פטל יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 45 דקות. והוא יספק כ 11 מנות. מנה אחת מכילה 911 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 61 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פירורי קרקר גרהם, תמצית vanillan, ג'לי פטלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגות לימון עם עוגת גבינה פטל, עוגת גבינה עם פטל עם שוקולד, ו עוגות גבינה עם רוטב פטל (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את המחבת בתנור ואופים במשך 8 עד 10 דקות, ולאחר מכן להפוך את החום עד 275 מעלות פרנהייט ולהמשיך לאפות עוד 12 עד 16 דקות, או עד צמרות עוגות הגבינה הם זהובים. הם ישברו למעלה, וזה בסדר, כי אנחנו נכסה את הסדקים עם קצפת, מה שמביא אותי לחלק הבא.בזמן שהקאפקייקס אופים, תכיני את הגבינה הקצפת.
שים את קרם ההצלפה ואת גבינת השמנת בקערה בגודל בינוני. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את התערובת על גבוה במשך כ 2 דקות, או עד צורות קצפת צפופה ועבה. זה יהיה הרבה יותר עבה מאשר חנות קנה שמנת, וזה יהיה צינור מתוך שקית ציפוי די יפה! מכסים ומקררים.לאחר הקאפקייקס נעשים, להסיר אותם מהתנור ולאפשר להם להתקרר לטמפרטורת החדר. לאחר מכן, מניחים אותם במקרר במשך 30 דקות כדי להירגע. עכשיו הם מוכנים להיות חלבית.להתאים שקית ציפוי עם גודל 13 קצה ציפוי כוכב סגור. עכשיו למלא את התיק שני שלישים מלא של קצפת ולגלגל את החלק העליון הריק של התיק עד הקצפת הוא נחמד דחוס בפנים, כמו בועות אוויר יגרום את הזיגוג לגמגם בצורה מבולגנת ולא יפה, נקי משיכות. תפוס עוגה ולהתחיל הדובדבן אותו סביב הקצה החיצוני, ממשיך מעבר לקצה עד שאתה עומד לפגוש את הנקודה שבה התחלת ציפוי. תלתל את הציפוי למרכז העוגה, וסיימת! זה בעצם כמו לעשות ספירלה אחת, גדולה.חזור על התהליך הזה עם כל העוגות.
מקשטים את צמרות עם פטל asingle.
מגישים מיד ומקררים כל שאריות.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת לעוגות. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "