עוגות פאי דלעת
מתכון דלעת פאי עוגות מוכן בערך 45 דקות והוא בהחלט סופר צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל אמריקאי. מתכון זה משמש 24. מנה אחת מכילה 197 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 61 אוכלים וטבחים. צאו לחנות ואספו שמן קנולן, דלעת, סוכר קונדיטורים ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 20%. ציון זה הוא רע למדי. נסו פאי דלעת מתובל זרעי דלעת, מאפינס פאי דלעת, ו שייק חלבון פאי דלעת עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה מקציפים את הדלעת, הסוכרים, רסק התפוחים, השמן, הביצים וחלבוני הביצה עד לקבלת תערובת אחידה.
שלב את הקמח, אבקת האפייה, הקינמון, הסודה לשתייה, המלח, אגוז המוסקט והציפורן; מקציפים בהדרגה לתערובת דלעת עד לקבלת תערובת אחידה.
ממלאים כוסות מאפינס מרופדות בנייר כסף מלאות בשני שליש.
אופים בחום של 350 ניתנים להזרקה למשך 15-20 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
בקערה קטנה מקציפים חמאה ומתקצרים עד לקבלת תערובת תפוחה.
מוסיפים את הסוכר, הקינמון והציפורן של הקונדיטורים; מקציפים לתערובת אחידה.
מורחים על עוגות; מפזרים אגוזי מלך.