המתכון שוקולד חמאת בוטנים עוגות פאי מוכן תוך כ 35 דקות, וזה בהחלט עצום צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. מתאים ל-12 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 345 קלוריות. 354 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו חלב, קקאו, סוכר חום ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, חמאת בוטנים בננה קאפקייקס עם שוקולד מוקצף חמאת בוטנים גנאש, ו חמאת בוטנים קרם קאפקייקס עם שוקולד חמאת בוטנים גנאש (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 325 מעלות F. קו 12 כוסות cupcake עם ספינות נייר ג 'מבו (3 אינץ') (למשל ריינולדס רדיד מצופה כוסות אפייה או אלה עם 1 3/4 אינץ ' צדדים גבוהים). ניתן גם להשתמש בכוסות קטנות יותר ולעשות יותר מ-1
מרכיבים שתצטרך
48 חתיכות ליקריץ אדום בטעם בזול
ציוד שתשתמש בו
חצאי קרקרים של גרהם
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מערבבים את החומרים היבשים (קמח דרך סוכר) יחד בקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצילות חיים
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
3
מוסיפים את החמאה, השמן, הביצים והוניל ומערבבים עד מעורבים, ואז מוסיפים בהדרגה את חלב החמאה. מערבבים היטב, ואז להכות עם מיקסר חשמלי במשך 1 דקה או רק עד מעורבב.מחלקים את הבלילה באופן שווה בין כוסות הקאפקייקס ואופים במשך 25 דקות ב 325 או עד עוגות נקבעים.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
48 חתיכות ליקריץ אדום בטעם בזול
פרי תות שדה ברגל
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
חצאי קרקרים של גרהם
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
בואו להתקרר לחלוטין. הערה: קאפקייקס קטנים יותר ייקחו פחות time.To הפוך את המילוי, להכות יחד את כל החומרים (החל מ 3 כפות חלב והוספת יותר רק אם יש צורך) למעט ציפוי מוקצף. מקפלים את ציפוי מוקצף. כמו כן, אל תשכח לטעום ולהתאים חלב/חמאת בוטנים/סוכר כדי לוודא שאתה אוהב את זה.
מרכיבים שתצטרך
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריות
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
48 חתיכות ליקריץ אדום בטעם בזול
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
לחמניות לבנות
5
חותכים חור גדול בכל cupcake ייחורים מילואים. למלא חורים במילוי חמאת בוטנים. להתפורר כמה ייחורים שמורים מעל חור כדי לכסות את חמאת בוטנים. שים במקרר כדי chill.In קערה גדולה ערבוב, לערבב את החמאה, סוכר שמנת חמוצה, קקאו, מלח 2 כפות של השמנת, כמו גם אתה יכול, ולאחר מכן להכות עם מערבל שנערך ביד עד דביק ועבה. המשך להוסיף קרם שנותר עד שאתה מקבל נחמד, חלקה, עקביות מתפשטת.
שים את הדובדבן בשקית צנרת מצויד עם קצה כוכב גדול או בשקית הקפאה כבדה של אשר תוכל לגזור את הקצה. צינור כוכב גדול או נקודה מעל החור שבו קברת את מילוי העוגה.