קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגות פאי חמאת בוטנים שוקולד

עוגות פאי חמאת בוטנים שוקולד
המתכון שוקולד חמאת בוטנים עוגות פאי מוכן תוך כ 35 דקות, וזה בהחלט עצום צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. מתאים ל-12 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 345 קלוריות. 354 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו חלב, קקאו, סוכר חום ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, חמאת בוטנים בננה קאפקייקס עם שוקולד מוקצף חמאת בוטנים גנאש, ו חמאת בוטנים קרם קאפקייקס עם שוקולד חמאת בוטנים גנאש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות F. קו 12 כוסות cupcake עם ספינות נייר ג 'מבו (3 אינץ') (למשל ריינולדס רדיד מצופה כוסות אפייה או אלה עם 1 3/4 אינץ ' צדדים גבוהים). ניתן גם להשתמש בכוסות קטנות יותר ולעשות יותר מ-1
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים את החומרים היבשים (קמח דרך סוכר) יחד בקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
3
מוסיפים את החמאה, השמן, הביצים והוניל ומערבבים עד מעורבים, ואז מוסיפים בהדרגה את חלב החמאה. מערבבים היטב, ואז להכות עם מיקסר חשמלי במשך 1 דקה או רק עד מעורבב.מחלקים את הבלילה באופן שווה בין כוסות הקאפקייקס ואופים במשך 25 דקות ב 325 או עד עוגות נקבעים.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
בואו להתקרר לחלוטין. הערה: קאפקייקס קטנים יותר ייקחו פחות time.To הפוך את המילוי, להכות יחד את כל החומרים (החל מ 3 כפות חלב והוספת יותר רק אם יש צורך) למעט ציפוי מוקצף. מקפלים את ציפוי מוקצף. כמו כן, אל תשכח לטעום ולהתאים חלב/חמאת בוטנים/סוכר כדי לוודא שאתה אוהב את זה.
מרכיבים שתצטרך
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריותקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריות
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
5
חותכים חור גדול בכל cupcake ייחורים מילואים. למלא חורים במילוי חמאת בוטנים. להתפורר כמה ייחורים שמורים מעל חור כדי לכסות את חמאת בוטנים. שים במקרר כדי chill.In קערה גדולה ערבוב, לערבב את החמאה, סוכר שמנת חמוצה, קקאו, מלח 2 כפות של השמנת, כמו גם אתה יכול, ולאחר מכן להכות עם מערבל שנערך ביד עד דביק ועבה. המשך להוסיף קרם שנותר עד שאתה מקבל נחמד, חלקה, עקביות מתפשטת.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
נייר אורזנייר אורז
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
שים את הדובדבן בשקית צנרת מצויד עם קצה כוכב גדול או בשקית הקפאה כבדה של אשר תוכל לגזור את הקצה. צינור כוכב גדול או נקודה מעל החור שבו קברת את מילוי העוגה.
מרכיבים שתצטרך
פטל טרי ופיזורים דקורטיביים, לא חובהפטל טרי ופיזורים דקורטיביים, לא חובה
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם

מרכיבים

1אוראו ממולאים כפוליםאפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה1581 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר חום ארוזסוכר חום ארוז1אבקת קקאו בסגנון טבעיאבקת קקאו בסגנון טבעי63 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'סוכר ממתקיםסוכר ממתקים57דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינת שמנת, מרוכךגבינת שמנת, מרוכך57דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1/4 כוס שמנת חמאת בוטנים1/4 כוס שמנת חמאת בוטנים2largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)170דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1/3 כוסות קמח לכל מטרה או 1 ½ כוסות (6 עוז) שושן לבן1/3 כוסות קמח לכל מטרה או 1 ½ כוסות (6 עוז) שושן לבן11/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'קרם או חצי & חציקרם או חצי & חצי33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקול וויפקול וויפ1חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום1קמצוץ קטן של מלחקמצוץ קטן של מלח23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמנת חמוצה, טמפרטורת החדרשמנת חמוצה, טמפרטורת החדר2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרחלב חמאה או חלב חמוץ עם חצי כף חומץחלב חמאה או חלב חמוץ עם חצי כף חומץ591 לב מפאלדי טרי אם אפשרחמאה לא מלוחה, נמסהחמאה לא מלוחה, נמסה83 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה ללא מלח, מרוכךחמאה ללא מלח, מרוכך1קקאו בסגנון טבעי לא ממותק (הרשי)קקאו בסגנון טבעי לא ממותק (הרשי)1חתיכות טופי הית' בר(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)1אוראו ממולאים כפוליםתמצית וניל תמצית ונילתמצית וניל תמצית וניל1אוראו ממולאים כפולים(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר ממתקים, לנפות או לאוורר לפני השימושסוכר ממתקים, לנפות או לאוורר לפני השימוש