עוגות פודינג מוסקאדין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל Muscadine פודינג טארטים. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 565 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. אם יש לכם חמאה, קמח עצמי עולה, קצפת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגות פודינג אדזוקי, עוגות פודינג פיסטוק, ו רוטב מוסקאדין (מתכונים דומים).
הוראות
פתח 1 piecrust, ולהתגלגל לתוך מעגל 16 אינץ 'על משטח מקומח קלות; לחתוך לתוך 4 (5 1/2 אינץ') מעגלים. התאם כל עיגול למחבת טארט עגולה 4 1/2 אינץ ' עם תחתית נשלפת, ומניח מחבתות על תבנית אפייה. זין תחתון וצדדים של מאפה עם מזלג. חזור על הליך עם שנותר piecrust.
אופים ב 450 במשך 8 דקות או עד השחמה קלה.
הסר פגזים טארט חוט מתלים להתקרר.
מבשלים סוכר, קמח, ומיץ Scupernong בסיר בינוני מעל חום בינוני, לטאטא כל הזמן, עד מעילי תערובת בחזרה של כף (כ 5 דקות).
הסר מהחום; מערבבים בחמאה ווניל. כפית על תערובת 1/3 כוס לתוך כל פגז טארט; כיסוי וצינה. מנה עם קצפת ממותקת.