עוגות פיסטוק והל עשויות להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 30 גרם שומן, ובסך הכל של 628 קלוריות. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו פיסטוקים, חמאה, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 16%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגיות פיסטוק והל, פאי גלידת הל פיסטוק, ו הל-ביסקוטי פיסטוק.
הוראות
1
לקאפקייקס: חממו את התנור ל 325 מעלות פ.מרפדים תבנית קאפקייקס עם 24 ספינות קאפקייקס רגילות.
מרכיבים שתצטרך
שוש מחרוזת נעליים
ציוד שתשתמש בו
גבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופנים
בישול פולנטה
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מכניסים לקערה את הקמח, פודינג הפיסטוק המיידי, אבקת האפייה והל.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
3 עד 4 כוסות גלידת וניל
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
שלב את חלב החמאה, השמנת החמוצה והשמן לקערה אחרת והניח בצד. בקערה של מערבל מעמד חשמלי עם חיבור ההנעה, קרם את הסוכר והחמאה עד שהתערובת בצבע בהיר יותר ואוורירי, בערך 7 דקות.
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מוסיפים את טעמי הווניל, השקדים והפיסטוק.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל
דבש הדרים
( 23)
5
מוסיפים ביצה אחת בכל פעם, מגרדים את דפנות הקערה לאחר כל תוספת. הופכים את המיקסר למהירות נמוכה יותר, מוסיפים את תערובת הקמח ותערובת החלב, לסירוגין בין השניים, מתחילים ומסתיימים בקמח. לבסוף, מקפלים פנימה ביד, את הפיסטוקים הקצוצים המלוחים.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
3 עד 4 כוסות גלידת וניל
לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
ממלאים את ספינות הקאפקייקס המוכנות חצי מלאות בבלילה ואופים עד להזהבה ואפייה, 25 דקות. מצננים את הקאפקייקס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
שוש מחרוזת נעליים
ציוד שתשתמש בו
גבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופנים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
7
למילוי התמרים והדבש: בסיר עם תחתית כבדה, שלבו יחד את התמרים, הדבש, 1/4 כוס המים והל ובשלו עד לקבלת אש בינונית-נמוכה עד שהתערובות מתעבות, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
תאריכים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
מעבירים את התערובת לכלי ומצננים.
9
לציפוי גבינת השמנת הכתומה: מקציפים את החמאה וגבינת השמנת בקערת מערבל חשמלי המצויד בחיבור משוט במהירות בינונית-גבוהה עד שהתערובת בהירה ואוורירית, כ -5 דקות.
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
מוסיפים את המיץ, תמצית התפוזים, תמצית הווניל, המלח והגרידה ומקציפים עד להטמעה מלאה. ואז מנמיכים את המהירות ומוסיפים את אבקת הסוכר באופן הדרגתי ומקציפים עוד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
11
הכניסו את הציפוי לשקית מאפה וחתכו 1/2 אינץ ' מהקצה.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
12
להרכבה: בעזרת ליבת תפוחים מוציאים חתיכה מהקאפקייק מהמרכז. ממלאים את הקאפקייק בכפית 1 ממילוי התמרים והדבש. בעזרת קצה עגול גדול מס ' 809, מקטרים את ציפוי גבינת השמנת הכתומה ומקשטים בפיסטוקים הקלויים