עוגות פירות משמש טבולות שוקולד
עוגות פירות משמש טבולות שוקולד עשויות להיות רק הקינוח אותו אתם מחפשים. מתאים ל-48 ומחירו 1 מנות.03 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל של 286 קלוריות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם צימוקים זהובים, שוקולד אפייה, קינמון טחון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 26%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגות פירות שוקולד-קפה קטנות, עוגות פירות שוקולד בגודל ביס, ו עוגות פירות איטלקיות עם רוטב שוקולד פרנג'ליקו (מתכונים דומים).
הוראות
גריז וקמח שני 13-ב. איקס 9-אין. מחבתות אפייה. מרפדים את התחתית בנייר שעווה; מניחים בצד.
שלב את המשמשים, הפקאנים, התמרים, הצימוקים ו 1/2 כוס קמח; מניחים בצד.
בקערה גדולה חמאת שמנת וסוכר חום עד שהם בהירים ותפוחים.
מוסיפים את הביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל תוספת.
מוסיפים את צוף המשמש, הדבש, השמנת ומיץ הלימון; מקציפים היטב (תערובת תופיע מקומטת).
שלב את אבקת האפייה, הקינמון, המלח, הפלפל והקמח שנותר; מוסיפים לתערובת המוקרמת ומערבבים היטב.
מוסיפים תערובת משמש ומערבבים היטב (הבלילה תהיה סמיכה מאוד).
אופים בחום של 275 במשך 45-50 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
מניחים בצד עוגה אחת עבור עוגת פירות משמש.
חותכים את העוגה שנותרה ל 48 ריבועים.
במיקרוגל ממיסים שוקולד לבן; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. טובלים מחצית מריבועי העוגה בשוקולד מומס; אפשר עודף לטפטף.
מניחים על נייר שעווה; תן לעמוד עד להתייצבות. חזור על הפעולה עם שוקולד חצי מתוק וריבועי העוגה שנותרו.
מזלפים עוגות עם שוקולד נוסף ומקשטים בפקאן אם רוצים.
תן לעמוד עד להתייצבות. אחסן בכלי אטום.