פלנטנים עם קרום בצל
פלנטנים עם קרום בצל עשויים להיות רק התוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 7 גרם חלבון, 46 גרם שומן, ובסך הכל של 711 קלוריות. מתכון זה משמש 4. אם יש לכם פלפל קאיין, פלנטנים בשלים במיוחד, בצל מטוגן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 29%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: פלנטנים מטוגנים עם שעועית שחורה, פובלנוס קלוי, אבוקדו ובצל אדום כבוש, פטקונס קון הוגאו (פלנטנים מטוגנים בסגנון קולומביאני עם רוטב עגבניות-בצל), ו סלמון קרום בצל.
הוראות
פורסים את המטעים בעובי 3/4 אינץ ' באלכסון.
מחממים 1 1/2 כפות כל חמאה ושמן צמחי במחבת טפלון על אש בינונית-גבוהה. עובדים בקבוצות, מבשלים את הפלנטנים עד להזהבה, כ -5 דקות לכל צד.
מסננים על מגבות נייר, שומרים את המחבת.
הקציפו את החלב, הביצה, הפלפל האנגלי והקאיין במנה אחרת. מועכים קלות את הבצל המטוגן למנה שלישית. חפרו את הפלנטנים בקמח, טבלו בתערובת החלב, ואז לחצו לבצל המטוגן והפכו למעיל.
מחממים את 1 1/2 כפות הנותרות כל חמאה ושמן צמחי במחבת השמורה על אש בינונית. עבודה בקבוצות, ומטגנים את המטעים עד זהוב ופריך, על 1 דקה לכל צד.