כפול שוקולד נתח עוגיות הוא צמחוני ומספק כ 11 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 9 גרם חלבון, 40 גרם שומן, ובסך הכל של 739 קלוריות. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם שיבולת שועל לבישול מהיר, ביצים, תמצית ונילן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. רק כמה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 85%. הציון הזה נהדר. נסו כפול שוקולד נתח עוגיות, כפול שוקולד נתח עוגיות, ו כפול שוקולד נתח עוגיות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מקציפים חמאה וסוכרים במהירות בינונית בעזרת מערבל חשמלי עד לקבלת קרם.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
2
מוסיפים ביצים ווניל, מקציפים עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
וניל
ביצה
3
דופק שיבולת שועל במעבד מזון לאבקה דקה.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
4
שלבו שיבולת שועל, קמח ו -3 המרכיבים הבאים בקערה גדולה; מוסיפים בהדרגה לתערובת החמאה, מקציפים היטב. מערבבים פנימה נתחי שוקולד,חטיפי שוקולד מגורדים ופקאן. זרוק בצק על ידי 1/4 כוסות על גבי ניירות אפייה משומנים קלות.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולד
חטיף שוקולד
חמאה
פקאנים
בצק
קמח לכל מטרה
שיבולת שועל
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
קערה
5
אופים בחום של 375 למשך 10 עד 14 דקות או עד למידת האלימות הרצויה.
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
הסר עוגיות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
7
הערה: למטרות בדיקה בלבד השתמשנו בחטיפי שוקולד חלב של הרשי.