עוגות פרפר
עוגות פרפר מתכון יכול לספק את הכמיהה האמריקאית שלך על 55 דקות. מתכון זה מכין 14 מנות עם 230 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם התרשם מתכון זה. אם יש לכם אבקת אפייה, חמאה, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה עובד טוב כמו קינוח. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 9%. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין לתקן). מתכונים דומים: עוגות פרפר, עוגות פרפר, ו עוגות פרפר.
הוראות
בקערה גדולה חמאת שמנת וסוכר עד שהם בהירים ותפוחים.
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים וניל.
שלב את הקמח, אבקת האפייה והמלח; מוסיפים לתערובת המוקרמת לסירוגין עם חלב, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה.
ממלאים כוסות מאפינס מרופדות בנייר שני שליש מלאות.
אופים בחום של 350 ניתנים להזרקה למשך 18-22 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
בינתיים, למילוי, בקערה קטנה, להקציף חלב תערובת פודינג במשך 2 דקות.
מניחים לעמוד 2 דקות או עד לריכוך.
בעזרת סכין חדה חותכים 1 אינץ'. חתיכה בצורת חרוט 1 פנימה. עמוק ממרכז כל עוגה. מוציאים בזהירות ומניחים בצד. ממלאים חלל בתערובת פודינג.
עבור כנפיים, לחתוך חתיכות חרוט שמורות במחצית אנכית; לסדר על גבי מילוי עם נקודות נוגע. הכנס ליקריץ לאנטנות אם תרצה בכך. אבק עם סוכר של קונדיטורים. מקררים שאריות.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לקאפקייקס. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. את יכולה לנסות את קרם שרי. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
![ג ' ונסון ן קרם שרי]()
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "