עוגות קטיפה אדומות עם מילוי גבינת שמנת וזיגוג
זה מושלם עבור יום ולנטין. גשו לסופר וקנו חמאה, ביצים, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. כמה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזאת. נסו עוגות קטיפה אדומות עם מילוי גבינת שמנת וזיגוג, עוגות קטיפה אדומות עם ציפוי גבינת שמנת, ו עוגות קטיפה אדומות עם ציפוי גבינת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350°F (325°F למחבתות חשוכות או לא דביקות).
מניחים כוס אפייה נייר בכל אחד 24 כוסות מאפין בגודל רגיל.
בקערה גדולה, לנצח תערובת עוגה, מים, שמן, ביצים, קקאו וצבע מזון במהירות נמוכה 30 שניות, ולאחר מכן במהירות בינונית 2 דקות, קערת גירוד מדי פעם. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין כוסות מאפין (כשני שלישים מלאים).
אופים מגניב לחלוטין כמו בימוי על תיבת עבור cupcakes.
בקערה גדולה, לנצח גבינת שמנת, חמאה ווניל עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד רכות. בהדרגה להוסיף אבקת סוכר, להכות עד חלקה. הכה ב 1 כף החלב.
להוסיף חלב נוסף, 1 כפית בכל פעם, עד ציפוי הוא עקביות צנרת.
להתאים קצה עגול (פתיחה על 1/8 עד 1/4 אינץ ' קוטר) בתיק לקשט. כפית על 1 1/4 כוסות ציפוי לתוך שקית. הכנס טיפ במרכז 1 cupcake, על חצי למטה. בעדינות לסחוט שקית לקשט, מושך כלפי מעלה עד cupcake מתנפח מעט מילוי מגיע לחלק העליון. חזור עם עוגות שנותרו.
להתאים קצה עגול (פתיחה על 1/2 אינץ ' בקוטר) לתוך שקית לקשט. כפית שנותרה ציפוי לשקית; ציפוי צינור בנדיבות בתנועה מעגלית על גבי כל קאפקייק, משאיר גבול 1/4 אינץ ' סביב קצה. למעלה עם סוכר צבעוני. חנות מכוסה באופן רופף במקרר.