עוגות קטיפה אדומות עם ציפוי גבינת שמנת מסקרפונה
יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת קטיפה אדומה עם ציפוי גבינת שמנת, עוגת קטיפה אדומה עם ציפוי גבינת שמנת, ו עוגת קטיפה אדומה עם ציפוי גבינת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350°f. גריז כוסות מאפין ג 'מבו (3 1/2 אינץ' בקוטר ו 2 אינץ ' עמוק) עם חמאה או תרסיס בישול, וקמח אותם קלות, לדפוק את הקמח העודף, או קו אותם עם ניירות אפייה.
בקערה קטנה, מערבבים את צבע מאכל ואבקת קקאו יחד כדי להפוך את הדבק חלקה. תניח בצד. באמצעות מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, קרם את החמאה ואת הסוכר על מהירות בינונית גבוהה עד אור ורך, על 2 דקות.
מוסיפים את הביצים, אחד בכל פעם, מכים לאחר כל תוספת, ולאחר מכן מוסיפים את משחת הקקאו תוך המשך לפעום. הפחת את מהירות המיקסר עד בינונית והכה את הבלילה במשך כ 4 דקות. בקערה בינונית, לנפות יחד את קמח העוגה, קמח לכל מטרה, מלח, וסודה לשתייה. מערבבים את הוניל לתוך החמאה (זה יכול להיעשות בכוס המדידה).
מוסיפים את תערובת הקמח ב 3 במרווחים לסירוגין עם חלב החמאה ב 2 במרווחים, החל וכלה בקמח. הכה במהירות בינונית רק עד המרכיבים משולבים.
מוסיפים את השמנת החמוצה והחומץ ומכים במהירות נמוכה עד בשילוב.
למלא את כוסות מאפין שלושה רבעים מלאים עם הבלילה.
אופים במשך 25 עד 35 דקות, רק עד שהקאפקייקס ירגישו מוצקים למגע וקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. אל תיקח יותר מדי, או שהקאפקייקס יתייבשו.
הסר מהתנור ולתת מגניב במחבתות במשך 5 דקות, ואז unmold על מתלה חוט ולתת מגניב לחלוטין לפני ציפוי.
כדי להפוך את הדובדבן: בקערה הגדולה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, להכות את החמאה, גבינת שמנת, אבקת סוכר במהירות בינונית גבוהה עד אור ורך. הכה את המסקרפונה במהירות נמוכה מאוד עד רק בשילוב. (היזהר; לאחר הוספת mascarpone, מכות מוגזמות יכול להפוך את ציפוי קרדל.) מערבבים בתמצית וניל או מנטה.
כפור העליון של כל מאפין עם הדובדבן.
מפזרים את סוכריות המנטה הכתושות, אם משתמשים, באופן שווה על העוגות.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA