עוגות קישואים
אם $ 1.69 למנה נופל בתקציב שלך, עוגות קישואים עשוי להיות יוצא מן הכלל צמחוני מתכון לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 25 גרם חלבון, 63 גרם שומן, ובסך הכל של 1284 קלוריות. מתכון זה משמש 4. אם יש לכם אבקת אפייה, שמן קנולן, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. ו 3 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 28 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 87%. הציון הזה מרהיב. נסו עוגות קישואים, עוגות קישואים, ו עוגות קישואים (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מגררים 2 קישואים ושומרים 2 שלמים לשימוש אחר.
מכניסים את הקישואים המגוררים למגבת מטבח נקייה וסוחטים היטב כדי להסיר את עודפי המים.
בקערה גדולה משלבים את הקישואים, תערובת האפייה, הבצל, הביצים והשום ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מערבבים היטב לשילוב יסודי.
מחממים את שמן הקנולה במחבת על אש בינונית. בעזרת מידה של 1/4 כוס זרוק למחבת כ -6 עד 8 מנות מתערובת הקישואים. מטגנים משני הצדדים עד להזהבה ומבושלים, כ -3 דקות לכל צד.
מוציאים מהמחבת ומסננים על תבנית מרופדת בנייר.
בקערה קטנה מערבבים יחד את השמנת החמוצה והפטרוזיליה ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מסדרים את עוגות הקישואים על מגש הגשה ומגישים עם השמנת החמוצה.
בקערה גדולה משלבים את הקמח, אבקת האפייה והמלח.
חותכים את הקיצור בעזרת סכין מאפה או מזלג עד שהתערובת מתמזגת היטב.