עוגות קציץ בשר עם זיגוג פירה
המתכון לעוגות קציץ בשר עם זיגוג פירה יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 1 שעה ו 10 דקות. מתאים ל-18 מנות. מנה אחת מכילה 169 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לכם בשר בקר טחון, ביצים, תפוחי אדמה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו קציץ בשר מחית תפוחי אדמה, קציץ בשר וקאפקייקס תפוחי אדמה, ו קציץ בשר הודו עם פירה ושעועית ירוקה (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. ספריי 18 כוסות מאפין בגודל רגיל עם ספריי בישול.
בקערה גדולה, מערבבים קציץ בשר מרכיבים עד משולב היטב. מחלקים את התערובת באופן שווה בין כוסות מאפין, לחיצה על תערובת למטה בחוזקה.
אופים 35 עד 40 דקות או עד מדחום בשר מוכנס במרכז כיכרות קורא 160ºF. מגניב מעט בכוסות מאפין.
בעוד כיכרות אפייה, בסיר 3 ליטר, במקום תפוחי אדמה במים קרים מלוחים בנדיבות.
חום לרתיחה. להפחית חום; לבשל תפוחי אדמה עד מזלג מכרז.
מוסיפים חמאה וחלב 1/4 כוס; מחית עד שמנת וחלק, הוספת חלב יותר לפי הצורך. מתבלים במלח ופלפל. ודא פירה הם שמנת וחלק, כך שהם יכולים להיות piped על כיכרות בשר.
מניחים תפוחי אדמה בשקית לקשט 10 אינץ ' ללא טיפ. החל מחוץ כיכר ובתנועה מעגלית, תפוחי אדמה צינור על כל קציץ בשר. אם תרצה, מקשטים עם פטרוזיליה נוספת.