עוגות קרמל מלוחות
אם יש לכם פלר דה סאל, גבינת שמנת, קרמל דולצ'ה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגות קרמל מלוחות עם אגוזי קוקוס פריכים קרמל וקרמל השוויצרי חמאה, עוגות קרמל מלוחות, ו עוגות קרמל מלוחות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350° ו קו cupcake מחבתות עם cupcake papers.In קערה גדולה, באמצעות מיקסר חשמלי, לשלב תערובת עוגה, ביצים, חמאה, שמנת ומים במשך 1 דקה על נמוך. חלקי גרוטאות, ואז לערבב על גבוה במשך 1 דקה.מחלקים את הבלילה באופן שווה בין בארות הקאפקייקס בעדינות לנער כדי חלקה הבלילה.
אופים 18-20 דקות (10 דקות עבור קאפקייקס מיני) או עד toothpick מוכנס לתוך cupcakes מרכז יוצא נקי.
בואו cupcakes להתקרר לחלוטין לפני הציפוי. קאפקייקס Unfrosted יכול להיות קפוא במיכל מכוסה במשך 1-2 שבועות.
מניחים חמאה בקערת ערבוב גדולה ומערבבים מעט.
מוסיפים גבינת שמנת ומערבבים עד בשילוב, כ -30 שניות.
מוסיפים את הקרמל ומערבבים עד לשלב מלא.לאט להוסיף אבקת סוכר 1 כוס בכל פעם להתמזג במהירות נמוכה עד עקביות משולבת הרצוי (אתה רוצה ציפוי עבה למדי). הגדל למהירות בינונית והכה עד שהוא מתחיל להיות רך.(על 1 דקה)ציפוי קרמל צינור על גבי קאפקייקס עם קצה מאפה עגול גדול במיוחד
מקשטים קלות עם fleur de sel