קושירגיל
מוכן ב18 דק.
מנות12
ציון בריאות4
מגזין

עוגות ריזוטו

עוגות ריזוטו
אם יש לכם פרמזן, שמן canolan, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 18 דקות. נסו עוגות ריזוטו, עוגות ריזוטו, ו עוגות ריזוטו כרובית (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בקערה גדולה מוסיפים את שאריות הריזוטו, ביצים, תירס, פירורי לחם ופרמזן ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פירורי לחםפירורי לחם
פרמזןפרמזן
תירסתירס
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מערבבים לשלב היטב. טופס לתוך 12 כדורים על גודל של אגוז, ואז להשתטח לקציצות ולסדר על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי מלךאגוזי מלך
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
מחממים את השמן במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים את הקציצות ומבשלים עד שהם זהובים חום, על 3 עד 4 דקות לכל צד.
6
הסר את הקציצות מן השמן לתבנית אפייה מרופדת בשקית חומה או מגבות נייר כדי לנקז את השמן העודף.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מגבות ניירמגבות נייר
7
מעבירים למגש הגשה ומגישים חם.