עוגות ריזוטו
אם יש לכם פרמזן, שמן canolan, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 18 דקות. נסו עוגות ריזוטו, עוגות ריזוטו, ו עוגות ריזוטו כרובית (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בקערה גדולה מוסיפים את שאריות הריזוטו, ביצים, תירס, פירורי לחם ופרמזן ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מערבבים לשלב היטב. טופס לתוך 12 כדורים על גודל של אגוז, ואז להשתטח לקציצות ולסדר על תבנית אפייה.
מחממים את השמן במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים את הקציצות ומבשלים עד שהם זהובים חום, על 3 עד 4 דקות לכל צד.
הסר את הקציצות מן השמן לתבנית אפייה מרופדת בשקית חומה או מגבות נייר כדי לנקז את השמן העודף.
מעבירים למגש הגשה ומגישים חם.