קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 50 דק.
מנות12
ציון בריאות4
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגות שוקולד גרמניות

עוגות שוקולד גרמניות
. גשו לסופר וקנו ביצים, מים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 41%. מתכונים דומים: עוגות שוקולד גרמניות, עוגות שוקולד גרמניות, ו עוגות שוקולד גרמניות.

הוראות

1
גלידת שוקולד-פקאן: קו גיליון עוגיות עם נייר שעווה; להפריש. פורסים גלידת שוקולד לסדינים בעובי של 2 אינץ'. השתמש חותך עוגיות לחתוך סיבובים רק גדול יותר מאשר עוגות מגלידה קפואה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת שוקולדגלידת שוקולד
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
גליל פירותגליל פירות
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
סוכריות בטעם אבטיחסוכריות בטעם אבטיח
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2
מניחים על נייר מרופד נייר גיליון עוגיות. לחץ על חתיכות פקאן קלויות לגלידה ומאפשרות לפקאן לבלוט מהגלידה. לכסות ולהקפיא 4 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו שתים עשרה כוסות מאפין 2-1 / 2 אינץ ' עם כוסות אפייה נייר. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
בקערה קטנה מערבבים יחד קמח, סודה לשתייה ומלח; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
בסיר קטן לשלב שוקולד ומים. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד נמס; מגניב על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
6
בקערה גדולה לנצח חמאה עם מיקסר חשמלי על בינוני עד מהירות גבוהה במשך 30 שניות. הכה בסוכר עד פלאפי.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
להוסיף ביצים וניל; לנצח על מהירות נמוכה עד בשילוב לאחר מכן לנצח על מהירות בינונית במשך 1 דקה. מקציפים בתערובת שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
8
מוסיפים את תערובת הקמח והחמאה לסירוגין לתערובת מוכה, מכים במהירות נמוכה לאחר כל תוספת רק עד בשילוב. הבלילה כפית לתוך כוסות אופים, מילוי כוסות על 2/3 מלא.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
אופים כ 25 דקות או עד קיסם עץ יוצא נקי. מגניב מחבתות על מדפי תיל במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
להסיר מחבתות. מגניב ביסודיות.
11
ממש לפני ההגשה, לחמם גלידת קרמל ציפוי עד חם.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
12
הסר עטיפות מקאפקייקס; מניחים קאפקייקס על צלחות או בקערות רדודות. מעל כל עוגה עם סיבוב אחד של גלידת שוקולד פקאן "ציפוי."למעלה עם קוקוס קלוי וטפטוף עם ציפוי גלידת קרמל חם.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך