עוגות שוקולד עם מילוי קרם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגות שוקולד עם קרם מילוי. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 342 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, חמאה, שוקולד מריר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה ... לא יקר מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. מתכונים דומים: עוגות שוקולד עם מילוי קרם קפה, עוגות בננה עם ציפוי גבינת שמנת שוקולד (ומילוי!), ו מילוי קרם לעוגות.
הוראות
לרסס מחבת מאפין nonstick 12 כוס עם תרסיס שמן צמחי. בקערה בינונית, לנפות את הקמח וקקאו עם אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. בקערה אחרת, באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את החלמונים עם שמן קנולה, 1/2 כוס הסוכר והמים. לנצח את החומרים יבשים במהירות נמוכה עד חלקה.
בקערה נקייה, באמצעות מקצף נקי, להכות את החלבונים ביצה במהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס.
מוסיפים את 2 כפות הנותרים של סוכר ומכים עד נוקשה ומבריק. הכה רבע מהלבנים לתוך הבלילה, ואז לקפל את הלבנים הנותרים עד שלא נותרו פסים. כפית הבלילה לתוך כוסות מאפין, ממלא אותם באמצע הדרך.
אופים במשך 15 דקות, או עד הקאפקייקס הם קפיציים כאשר נגע.
תן cupcakes להתקרר במשך 5 דקות, ואז להפוך אותם על מתלה תיל להתקרר לחלוטין.
במכה בינונית, להכות את החמאה עם הסוכר של ממתקים, מרשמלו מוך ו 1 1/2 כפות של שמנת כבדה במהירות בינונית עד רכות.
להעביר את כל אבל 1/2 כוס המילוי לשקית מאפה מצויד קצה עגול 1/4 אינץ ' רגיל. מקציפים את 1 כפית שמנת הנותרים לתוך 1/2 כוס מילוי ושמורה הנותרים.
קו גיליון אפייה גדול עם נייר שעווה. הכנס את קצה שקית מאפה על 1/2 אינץ ' עמוק לתוך החלק התחתון של כל קאפקייק; לסחוט קלות כדי למלא עם שמנת. תניח את הקאפקייקס על הסדין.
מחממים את השמנת בסיר קטן עד מהביל.
מוסיף את השוקולד ולתת לעמוד במשך 5 דקות.
מוסיפים את החמאה ומערבבים עד חלקה.
מורחים את החלק העליון של כל עוגה עם הזיגוג. כפית את המילוי השמור לתוך שקית מאפה מצויד קצה רגיל קטן מאוד צינור מערבולות דקורטיביות על כל עוגה. מקררים את העוגות לפחות 10 דקות כדי להגדיר את הציפוי.