קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות12
ציון בריאות1
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגות שוקולד פאדג'

עוגות שוקולד פאדג'
עוגיות שוקולד פאדג'עשויה להיות מה שחיפשתם. מנה אחת מכילה 483 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. אתה מקבל קינוח שמגיש 12. אם יש לכם חמאה, ביצים, סוכר חום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עוגות שוקולד פאדג'מלא שוקולד פאדג' עוגיה בר וזיגוג מרשמלו מרנג, עוגות שוקולד עם ציפוי קרמל מלוח ופאדג'שוקולד מילוי, ו שוקולד קטיפה וקאפקייקס סלק עם שוקולד פאדג'להפיץ.

הוראות

1
תנור חום 160c / 140c מאוורר / גז 3 ו קו 12 חור מאפין פח עם מקרים. להמס בעדינות את החמאה, שוקולד, סוכר ו 100 מ " ל מים חמים יחד בסיר גדול, ערבוב מדי פעם, ולאחר מכן להפריש להתקרר קצת בזמן שאתה שוקל את החומרים האחרים.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
בישול פולנטהבישול פולנטה
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
מערבבים את הביצים ווניל לתוך תערובת השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
3
שים את הקמח לתוך קערת ערבוב גדולה, ולאחר מכן מערבבים את תערובת השוקולד עד חלקה. כפית לתוך מקרים עד קצת יותר משלושה רבעים מלאים (ייתכן שיישאר תערובת קטנה), ולאחר מכן להפריש עבור 5 דקות לפני לשים על מדף נמוך בתנור ואפייה במשך 20-22 דקות. השאר לקרר.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
4
לקבלת הדובדבן, להמיס את השוקולד בקערה חסינת חום על מחבת של מים בקושי רותחים. לאחר נמס, לכבות את החום, מערבבים את הקרם הכפול לנפות את הסוכר הדובדבן. כאשר להפיץ, העליון כל עוגה עם כמה לקשט עם סוכריות האהוב עליך ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
קרם כפולקרם כפול
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
כתום והדבק צבע מאכלכתום והדבק צבע מאכל
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת לעוגות. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם Nv Solera. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.