עוגות שיבולת שועל של סטפורדשייר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Oatcakes Staffordshire. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 165 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך שמרים, סוכר, חלב חם ומים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 37 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו עוגיות שיבולת שועל, ג'ינג'ר Oatcakes, ו עוגות שיבולת שועל (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים את המלח לקמח ולשיבולת שועל.
מערבבים את השמרים עם קצת מהנוזל החם ומוסיפים את הסוכר. אפשר לתערובת להיות מקציפה.
מערבבים את החומרים יבשים עם נוזל שמרים כדי להפוך את הבלילה.
לכסות את הבלילה עם מטלית נקייה ולהשאיר במקום יבש במשך שעה.
אופים את העוגה על מחבת משומנת היטב או מחבת גדולה.
הוסף בלילה מספיק כדי להפוך את oatcake על 8-9 אינץ ' לרוחב. זה יהיה מכוסה בהדרגה חורים כפי שהוא מבשל ואת פני השטח ישתנה רטוב ומבריק משעמם כאשר הוא מוכן להפוך, לאחר כ 3 דקות. הפעל את oatcake ולבשל עוד 2-3 דקות.הערות: אלה קופאים היטב. להפשיר אותם מספיק כדי לפתוח אותם ואז פופ אותם מתחת לגריל.