קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות12
ציון בריאות36
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגות שיבולת שועל של סטפורדשייר

עוגות שיבולת שועל של סטפורדשייר
עוגות שיבולת שועל של סטפורדשייר עשויות להיות בדיוק התוספת שאתה מחפש. תמורת 23 סנט למנה , מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? מתכון צמחוני לקטו אובו זה מכיל 193 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -4 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. מתכון זה מבית Allrecipes דורש מים חמים, חלב חם, קמח שיבולת שועל וסוכר. 18 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-45 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי אדיר של 93% . מתכונים דומים: עוגות שיבולת שועל לימון ג'ינג'ר .

הוראות

1
מניחים מים חמים וחלב חם לקערה גדולה. מערבבים פנימה סוכר ושמרים, ומניחים לעמוד במשך 5 דקות, או עד לקבלת קצף.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מערבבים פנימה קמח שיבולת שועל, קמח מלא ומלח, תוך ערבוב יסודי. מכסים את הקערה ומניחים לעמוד במקום חמים למשך שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית שמרים לתפיחה מהירה1 כפית שמרים לתפיחה מהירה
קמח שיבולת שועלקמח שיבולת שועל
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מחממים מחבת פסים גדולה או שתי מחבתות על אש בינונית, ומשמנים היטב. כף מספיק בלילה על התבנית כדי ליצור פנקייק דק בקוטר של כ-8 ס"מ לכל אחד. מבשלים 2 עד 3 דקות, או עד שהמשטח העליון מכוסה בחורים. הופכים ומשחימים בצד השני.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מניחים עוגות שיבולת שועל על צלחת חמימה עד להגשה. מומלץ להגיש מיד, אך ניתן להקפיא ולחמם מאוחר יותר.