עוגות תה קינמון
אם יש לך אגוזי מלך טחונים, מלח, אבקת סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 8%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: מיני עוגות קינמון, עוגת קפה עם קינמון, ו קינמון-עוגות קפה פקאן.
הוראות
תנור חום עד 325 ° F. בקערה גדולה, לשלב אבקת סוכר, חמאה ווניל; לנצח עד אור ורך.
מוסיפים קמח, אגוזי מלך, 1/2 כפית קינמון ומלח; מערבבים היטב.
לעצב בצק לכדורים 1 אינץ'.
מניחים 1 אינץ ' בנפרד על סדינים עוגיות ungreased.
אופים ב 163°. במשך 14 עד 16 דקות או עד להגדיר אבל לא חום. מיד להסיר מגיליונות עוגיות. מגניב 3 דקות או עד מקורר מעט.
בינתיים, בקערה קטנה, לערבב ציפוי מרכיבים.
מגלגלים עוגיות חמות בציפוי. מגניב 15 דקות או עד מקורר לחלוטין. רול מחדש עוגיות בציפוי.