קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות21
מגזין

עוגות תפוחי אדמה ממולאות בטרוטה

עוגות תפוחי אדמה ממולאות בטרוטה
עוגות תפוחי אדמה ממולאות פורל נטול גלוטן,, ו pescatarian מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 26 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 515 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שמן canolan, עלי תרד, טרוטת עין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגות תפוחי אדמה מעושנות, דג טרוטה ממולא בגרין תפוחי אדמה סגולים, ו מתאבנים תפוחי אדמה ממולאים בשמנת חמוצה וטרוטה מעושנת.

הוראות

1
בסיר גדול, מכסים את תפוחי האדמה במים קרים ומביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום מתון עד שהחוץ רך אבל המרכזים עדיין קשים, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מתנקזים ומתקררים מתחת למים זורמים. מקלפים את תפוחי האדמה ומגררים אותם בגסות. מתבלים במלח ופלפל וזורקים כדי לשלב.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3
מתבלים את הטרוטה במלח ופלפל. על מחבת ברזל יצוק או מחבת, להמיס 1/2 כף החמאה ב 1/2 כף השמן. כפית 1/2 כוס מגורר תפוחי אדמה על המחבת ולשטח אותו לסיבוב 5 אינץ'. מניחים במרכז חתיכת פורל, מכסים עם עלי תרד ומעל עם 1/2 כוס קטנה של תפוחי אדמה, משטחים אותם. מבשלים את עוגת תפוחי אדמה על חום נמוך בינוני עד פריך וזהב בתחתית, 5 עד 7 דקות. בזהירות להפוך את העוגה ומבשלים עד תפוחי האדמה הם פריך וזהב ואת הטרוטה מבושל דרך, כ 5 דקות יותר; להוסיף יותר חמאה ושמן במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פורלפורל
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
להעביר מגבות נייר לניקוז, ולאחר מכן לשרת חם. חזור עם תפוחי אדמה מגוררים הנותרים, פורל ותרד, המגישה את עוגות תפוחי אדמה-פורל חם.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
פורלפורל
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®