קושימומחה
מוכן ב30 דק.
מנות60
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות Oatie רסק תפוחים

עוגיות Oatie רסק תפוחים
גשו לסופר וקנו רסק תפוחים, אבקת אפייה, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: עוגיות רסק תפוחים, עוגיות רסק תפוחים, ו עוגיות שיבולת שועל דלי שומן.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). מצעי עוגיות גריז. בקערה בינונית, מערבבים יחד את שיבולת השועל המהירה, קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, מלח, קינמון ואגוז מוסקט, להפריש.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
שיבולת שועל מהירה לבישולשיבולת שועל מהירה לבישול
קינמוןקינמון
עוגיותעוגיות
מוסקטמוסקט
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
תנורתנור
2
בקערה גדולה, שמנת יחד את החמאה, סוכר חום וסוכר לבן עד חלקה. הכה בביצה ורסק תפוחים. מערבבים את תערובת שיבולת השועל לתוך הבלילה עד מעורבב היטב ואז לקפל את שבבי שוקולד, צימוקים ואגוזי מלך. טיפה על ידי כפות מעוגלות על יריעות העוגיות מוכן.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
סוכר חוםסוכר חום
סוכר מגורעןסוכר מגורען
רסק תפוחיםרסק תפוחים
שיבולת שועלשיבולת שועל
צימוקיםצימוקים
אגוזי מלךאגוזי מלך
חמאהחמאה
עוגיותעוגיות
קרםקרם
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
3
אופים במשך 8 עד 10 דקות בתנור שחומם מראש. אפשר לעוגיות להתקרר על תבנית אפייה במשך 5 דקות לפני הסרת מתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור