גשו לסופר וקנו רסק תפוחים, אבקת אפייה, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: עוגיות רסק תפוחים, עוגיות רסק תפוחים, ו עוגיות שיבולת שועל דלי שומן.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). מצעי עוגיות גריז. בקערה בינונית, מערבבים יחד את שיבולת השועל המהירה, קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, מלח, קינמון ואגוז מוסקט, להפריש.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
שיבולת שועל מהירה לבישול
קינמון
עוגיות
מוסקט
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
קערה
תנור
2
בקערה גדולה, שמנת יחד את החמאה, סוכר חום וסוכר לבן עד חלקה. הכה בביצה ורסק תפוחים. מערבבים את תערובת שיבולת השועל לתוך הבלילה עד מעורבב היטב ואז לקפל את שבבי שוקולד, צימוקים ואגוזי מלך. טיפה על ידי כפות מעוגלות על יריעות העוגיות מוכן.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס
סוכר חום
סוכר מגורען
רסק תפוחים
שיבולת שועל
צימוקים
אגוזי מלך
חמאה
עוגיות
קרם
ביצה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
קערה
3
אופים במשך 8 עד 10 דקות בתנור שחומם מראש. אפשר לעוגיות להתקרר על תבנית אפייה במשך 5 דקות לפני הסרת מתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין.