עוגיות אגוזי לוז
עוגיות אגוזי לוז יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון צמחוני מגישה 45 . מנה אחת מכילה 55 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו אגוזי לוז, קמח אורז, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו גלידת אגוזים ללא חלב עם עוגיות אגוזי לוז ללא דגנים, עוגיות אגוזי לוז שוקולד (עוגיות נוטלה!)- פחמימות נמוכות ללא גלוטן, ו עוגיות אספרסו אגוזי לוז (מתכונים דומים).
הוראות
שים את אגוזי לוז בקערה של מעבד מזון דופק אותם עד בסדר גמור; הם צריכים להיות עקביות של פולנטה גס.
מעבירים את אגוזי הקרקע לקערה ומוסיפים את קמח האורז (אם משתמשים בקמח רב-תכליתי, מנפים אותו פנימה).
חותכים את החמאה לחתיכות ואז מוסיפים את החמאה, הסוכר והמלח למרכיבים היבשים. השתמש בידיים שלך כדי לערבב את כל החומרים יחד עד החמאה מפוזרת ומאוגדת לחלוטין. הבצק צריך להיות חלק מאוד ולהחזיק יחד. אם לא, לוש אותו עד שהוא עושה.
מחלקים את הבצק לשלושה חלקים שווים ומגלגלים כל חתיכה עד שהוא 3/4 אינץ '(2 ס " מ) עגול. נסה לקבל אותם חלק ככל האפשר, ללא סדקים. אם הבצק ארוך מדי כדי לעבוד עם כפי שאתה מגלגל אותם, אתה יכול לחתוך את הבצק בנקודת האמצע ולעבוד עם זה בקבוצות.צנן את בולי הבצק עד שתתייצב על תבנית אפייה קטנה או צלחת ערב מרופדת בניילון נצמד או נייר קלף (כ-2-3 שעות במקרר או 15 דקות במקפיא).
מחממים תנור ל-325ºF (160ºC) ומייפים שני גיליונות אפייה בנייר אפייה או מחצלות אפיית סיליקון.
עבודה עם אורך אחד של בצק בכל פעם, שמירה על האחרים במקרר או במקפיא, לחתוך חתיכות בגודל שווה באמצעות סכין או חותך מאפה. האידיאל הוא 5 גרם כל אחד, אם עובדים עם קנה מידה. הדרך המהירה ביותר לעשות זאת היא לחתוך אחד למשקל הנכון, ואז להחזיק את זה לצד היומנים ולהשתמש בו כתבנית לחתוך את האחרים. לאחר שחתכת אורך של בצק, מגלגלים את החלקים לכדורים קטנים ונחמדים ומניחים אותם על תבנית האפייה, מרווחים מעט זה מזה (כפי שמוצג.)אם אין לך סולם, פשוט לגלגל את הבצק לגודל של שיש, מנסה לשמור אותם דומים בגודל ככל האפשר.
המשיכו לחתוך את הבצק ולגלגל אותו לכדורים קטנים.
אופים את העוגיות במשך 10 עד 14 דקות, מסובב את סדיני האפייה בתנור באמצע הדרך במהלך הבישול, עד צמרות הן בצבע חום זהוב קלות.
תן לעוגיות להתקרר לחלוטין.