קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות30
ציון בריאות1
מגזין

עוגיות אגוזי שקדים פקאן

עוגיות אגוזי שקדים פקאן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות אגוזי שקדים פקאן. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 67 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. והוא יספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-637 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לך רסק תפוחים, חלמון ביצה, קמח שקדים blanched, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: עוגיות אגוזים שקדים-Treat Of The Week, עוגות פאי אגוזי פקאן דביקות, דביקות ודביקות., ו קינואה אדומה עם שומשום שקדים.

הוראות

1
בקערה גדולה, מקציפים יחד את קמח השקדים, פקאנים קצוצים, סוכר קוקוס, סודה לשתייה ומלח. בקערה קטנה, לטאטא יחד את חלמון הביצה, סירופ מייפל, שמן זית, ורסק תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות פקאןחתיכות פקאן
סוכר קוקוססוכר קוקוס
אופים או סוכר דק במיוחדאופים או סוכר דק במיוחד
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
יוצקים את החומרים הרטובים לתוך יבש ומערבבים כדי ליצור בצק.מחלקים את הבצק לשניים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
3
רול כל חצי לתוך יומן על 6 אינץ 'ארוך 1-1/2 כדי 2 אינץ' בקוטר. לעטוף את שני יומני בניילון נצמד להקפיא במשך 1-2 שעות.מחממים את התנור ל 350ºF. קו 2 דפי אפייה עם נייר קלף. חותכים את יומני הבצק הקפואים לתוך סיבובים עבים 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
4
מניחים את העוגיות כ 2 אינץ ' זה מזה על דפי אפייה מרופדת. לחץ בעדינות על פקאן חצי למרכז של כל עוגייה.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
אופים במשך 12 עד 15 דקות עד חום זהוב וריחני. מגניב לחלוטין לפני ההגשה. לאחסן במיכל אטום.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman