עוגיות איטלקיות
המתכון עוגיות איטלקיות יכול לספק את השתוקקות הים התיכון שלך בערך 30 דקות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 1 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל של 103 קלוריות. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 84 מנות סועדים. אם יש לך תמצית אניס, סוכר קונדיטורים, חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 10%. הציון הזה די גרוע. נסו ריצ'ארלי, עוגיות שקדים איטלקיות וטיפים לעוגיות חג המולד ללא גלוטן, עוגיות תאנה איטלקיות, ו עוגיות תאנה איטלקיות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה חמאת שמנת וסוכר עד שהם בהירים ותפוחים. מקציפים ביצים ומוציאים.
מערבבים קמח ואבקת אפייה; מוסיפים בהדרגה לתערובת מוקרמת ומערבבים היטב.
זרוק על ידי כפיות מעוגלות על ניירות אפייה לא משומנים.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 9-11 דקות או עד שהתחתיות משחימות קלות.
הסר למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
לציפוי, בקערה קטנה, שלבו את הסוכר של הקונדיטורים, הווניל ומספיק החלב בכדי להשיג עקביות רצויה. טובלים עוגיות בציפוי; אפשר עודף לטפטף.
מניחים על נייר שעווה; מקשטים לפי הצורך.