עוגיות אניס ספרדיות
המתכון ספרדית עוגיות אניס מוכן תוך כ 35 דקות, והוא בהחלט מצוין מוצרי חלב חינם וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. מנה אחת מכילה 72 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. גשו לסופר וקנו גרידת תפוז, קינמון, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגיות אניס, עוגיות אניס, ו עוגיות חמאה אניס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף.
מחממים שמן זית במחבת קטנה מעל חום גבוה בינוני.
הוסף זרעי שומר ו לטגן רק עד ריחני, 30 שניות.
בקערה גדולה, מקציפים יחד קמח, סוכר וקינמון.
יוצקים שמן זית על תערובת, ערבוב עד בשילוב היטב.
הוסף גרידת תפוז וליקר, ערבוב עד הבצק מגיע יחד. זה עשוי לדרוש קצת מים, אז להוסיף כפית בכל פעם במידת הצורך.
קמח קל משטח עבודה נקי. מחלקים בצק לשניים. טופס חצי בצק לתוך יומן 1 אינץ'.
חותכים עיגולים 1/8 אינץ מבצק, הצבת עוגיות על תבנית האפייה. חזור עם הלוג ' השני של הבצק.
מברישים כל עוגייה עם ביצה, ואז מפזרים סוכר.
אופים עוגיות עד זהב פריך, על 15 דקות.
תן לעוגיות להתקרר, ואז לאחסן במיכל אטום.