עוגיות אניסט
גשו לסופר וקנו שמן צמחי, סוכר, אבקת אפייה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. . עם כפית ציון של 26% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו עוגיות איטלקיות של אניסט, עוגיות אניסט איטלקיות, ו עוגיות אניסט סוכר נמוכות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בקערה גדולה, להכות ביצים. מערבבים בשמן צמחי, מיץ תפוזים, וניל, לימון וטעם אניס.
לנפות את הקמח עם הסוכר ואבקת אפייה.
מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת הביצה. הבצק כנראה יהיה דביק.
מוסיפים קמח נוסף עד שהבצק לא נדבק לידיים ויכול להתגלגל.
תוציא חתיכת בצק בגודל של אגוז.
לגלגל אותו לתוך חבל ולעצב אותו לקשר.
מקום סיים קשרים 2 אינץ ' בנפרד על גיליון עוגיות ungreased.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 15 דקות. ישבנים צריכים מעט חום. עוגיות מגניבות על מתלה תיל. אם תרצה קרח עם ציפוי סוכר של קונדיטור.