קושיקשה
מוכן ב32 דק.
מנות12
ציון בריאות2
מגזין

עוגיות ארוחת בוקר

עוגיות ארוחת בוקר
זמן הכנת המתכון כ 32 דקות. נסו (ארוחת בוקר ללא לחם) עוגיות ארוחת בוקר בריאות, עוגיות ארוחת בוקר, ו עוגיות ארוחת בוקר (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים מתלה במרכז התנור מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
לטאטא יחד קמחים, סודה לשתיה, קינמון, אגוז מוסקט ומלח בקערה בגודל בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קינמוןקינמון
מוסקטמוסקט
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
מערבבים חמאה, שמן וסוכרים בקערה של מערבל לעמוד ומערבבים במהירות גבוהה, מגרדים את הצדדים במידת הצורך, עד סוכרים מומסים תערובת היא אור בצבע, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
קערהקערה
5
מוסיפים ביצה, מחית גזר ווניל ומכים 30 שניות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
מחית גזרמחית גזר
ונילוניל
ביצהביצה
6
מוסיפים תערובת קמח ומכים 30 שניות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
7
מוסיפים שיבולת שועל, פתיתים, צימוקים ואגוזי מלך ומערבבים על מהירות נמוכה רק עד incorporated. הבצק יהיה מעט דביק ופחות מלוכד מאשר בצק עוגיות מסורתי. קו גיליון עוגיות גדול עם נייר קלף. באמצעות בין 3 עד 4 כפות הבלילה, ליצור כדור ומקום על גיליון עוגיות. חזור עם הבלילה שנותרה, משאיר כ 3 אינץ ' בין עוגיות. ידיים רטובות ולהשתמש כף יד כדי לשטח עוגיות עד בערך 1/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיותבצק עוגיות
עוגיותעוגיות
צימוקיםצימוקים
אגוזי מלךאגוזי מלך
בצקבצק
שיבולת שועלשיבולת שועל
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
אופים במשך 12 דקות, עד עוגיות ריחניים אבל עדיין רך.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
תן עוגיות להתקרר מעט, ולאחר מכן להעביר מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
10
מניחים מתלה במרכז התנור מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
לטאטא יחד קמחים, סודה לשתיה, קינמון, אגוז מוסקט ומלח בקערה בגודל בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קינמוןקינמון
מוסקטמוסקט
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
12
מערבבים חמאה, שמן וסוכרים בקערה של מערבל לעמוד ומערבבים במהירות גבוהה, מגרדים את הצדדים במידת הצורך, עד סוכרים מומסים תערובת היא אור בצבע, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
קערהקערה
13
מוסיפים ביצה, מחית גזר ווניל ומכים 30 שניות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
מחית גזרמחית גזר
ונילוניל
ביצהביצה
14
מוסיפים תערובת קמח ומכים 30 שניות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
15
מוסיפים שיבולת שועל, פתיתים, צימוקים ואגוזי מלך ומערבבים על מהירות נמוכה רק עד incorporated. הבצק יהיה מעט דביק ופחות מלוכד מאשר בצק עוגיות מסורתי. קו גיליון עוגיות גדול עם נייר קלף. באמצעות בין 3 עד 4 כפות הבלילה, ליצור כדור ומקום על גיליון עוגיות. חזור עם הבלילה שנותרה, משאיר כ 3 אינץ ' בין עוגיות. ידיים רטובות ולהשתמש כף יד כדי לשטח עוגיות עד בערך 1/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיותבצק עוגיות
עוגיותעוגיות
צימוקיםצימוקים
אגוזי מלךאגוזי מלך
בצקבצק
שיבולת שועלשיבולת שועל
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
16
אופים במשך 12 דקות, עד עוגיות ריחניים אבל עדיין רך.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
17
תן עוגיות להתקרר מעט, ולאחר מכן להעביר מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל