קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות13
ציון בריאות3
מגזין

עוגיות בטטה חמאתיות

עוגיות בטטה חמאתיות
תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל בכל פעם שאתם חושקים באוכל דרומי. נסו להכין עוגיות בטטה חמאתיות בבית. מתכון זה משמש 13. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל 213 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו מלח, חמאה, בטטות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 31%. ציון זה הוא רע למדי. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם תבשיל בטטה חמאתית, עוגיות בטטה המכונה גם איך להשתמש בשאריות בטטה, ו עוגיות בטטה המכונה גם איך להשתמש בשאריות בטטה.

הוראות

1
בקערה גדולה שלבו את הקמח, אבקת האפייה והמלח.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
חותכים בחמאה עד שהתערובת דומה לפירורים גסים. בקערה קטנה שלבו בטטות ושמנת עד לקבלת תערובת חלקה; מוסיפים לחומרים יבשים רק עד שהם לחים.
מרכיבים שתצטרך
בטטהבטטה
חמאהחמאה
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
הופכים למשטח מקומח קלות; ללוש 8-10 פעמים. טפיחה או רול כדי 1/2-ב. עובי; חתוך עם 2 אינץ ' מקומח. חותך עוגיות בצורת דלעת.
מרכיבים שתצטרך
דלעתדלעת
עוגיותעוגיות
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
חותך עוגיותחותך עוגיות
4
מקום 2 ב. מלבד על ניירות אפייה משומנים קלות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
אופים בחום של 425 במשך 16-20 דקות או עד שהקצוות משחימים.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
הסר ממחבתות למתלים.
7
מגישים חם.

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם הבחירות המובילות שלי לעוגיות. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "