קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגיות בראוני ותות

עוגיות בראוני ותות
גשו לסופר וקנו תותים, פודינג שוקולד ומילוי פאי, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 5 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו עוגיות שיבולת שועל בטעם תות שדה, עוגיות תות, ו עוגיות תות (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום עד 177° (325°F למחבת כהה או לא מקל). גריז 13x9 אינץ ' פאן עם קיצור או ספריי בישול. הפוך הבלילה בראוני כפי שהורה על תיבה.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
קיצורקיצור
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
2
מורחים את הבלילה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
אופים 28 עד 33 דקות או עד בראוני ספרינגס בחזרה כאשר נגע קלות במרכז. מגניב לפחות 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
בינתיים, בקערה בינונית, להכות חלב פודינג לערבב עם חוט לטאטא עד מעובה; להפריש. בקערה בינונית אחרת, להכות קרם עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס. בעדינות לקפל קצפת לתוך תערובת פודינג עד בשילוב טוב. מכסים; מקררים עד ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקהשמנת מתוקה
קצפתקצפת
תערובת פודינגתערובת פודינג
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
מקציףמקציף
קערהקערה
5
חותכים בראוניז לתוך 6 שורות על ידי 4 שורות, מה שהופך 24 ריבועים.
6
מקום 1 בראוני מרובע על כל אחד 12 צלחות קינוח בודדים; העליון כל ריבוע עם תערובת פודינג 3 כפות. מעל כל עוגת קצפת עם עוד מרובע בראוני, 2 כפות יותר של תערובת פודינג ו 2 כפות תותים. חנות מכוסה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
תותיםתותים