עוגיות בראוני ותות
גשו לסופר וקנו תותים, פודינג שוקולד ומילוי פאי, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 5 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו עוגיות שיבולת שועל בטעם תות שדה, עוגיות תות, ו עוגיות תות (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177° (325°F למחבת כהה או לא מקל). גריז 13x9 אינץ ' פאן עם קיצור או ספריי בישול. הפוך הבלילה בראוני כפי שהורה על תיבה.
אופים 28 עד 33 דקות או עד בראוני ספרינגס בחזרה כאשר נגע קלות במרכז. מגניב לפחות 30 דקות.
בינתיים, בקערה בינונית, להכות חלב פודינג לערבב עם חוט לטאטא עד מעובה; להפריש. בקערה בינונית אחרת, להכות קרם עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס. בעדינות לקפל קצפת לתוך תערובת פודינג עד בשילוב טוב. מכסים; מקררים עד ההגשה.
חותכים בראוניז לתוך 6 שורות על ידי 4 שורות, מה שהופך 24 ריבועים.
מקום 1 בראוני מרובע על כל אחד 12 צלחות קינוח בודדים; העליון כל ריבוע עם תערובת פודינג 3 כפות. מעל כל עוגת קצפת עם עוד מרובע בראוני, 2 כפות יותר של תערובת פודינג ו 2 כפות תותים. חנות מכוסה במקרר.