עוגיות בשחור לבן
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו עוגיות בשחור לבן. מתכון זה מכין 20 מנות עם 384 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם אבקת אפייה, סוכר, חמאה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 18%. ציון זה לא כל כך מרהיב. נסו עוגיות בשחור לבן, עוגיות בשחור לבן, ו עוגיות בשחור לבן עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
בקערת ערבוב בינונית מערבבים יחד את קמח העוגה, הקמח לכל מטרה ואבקת האפייה; מניחים בצד. בקערת ערבוב גדולה, קרם את החמאה והסוכר יחד עם מערבל חשמלי עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. מקציפים פנימה את הביצים, 1 בכל פעם. ואז מקציפים פנימה את החלב והווניל. בהדרגה, להכות את החומרים היבשים לתוך רטוב. זרוק כפות מבלילת העוגיות על תבניות גיליון מרופדות בנייר אפייה, במרחק של 2 סנטימטרים זה מזה.
אופים כ-25 דקות עד ששולי העוגיות רק מתחילים להשחים..
בינתיים, להפוך את הדובדבן. בקערת ערבוב גדולה מערבבים את המים הרותחים לסוכר הקונדיטורים, 1 כף בכל פעם, עד שהתערובת נמרחת אך עדיין סמיכה.
מעבירים מחצית מהציפוי לקערת ערבוב אחרת ומערבבים פנימה את השוקולד המומס.
כאשר העוגיות נעשות לתת להם להתקרר לחלוטין.
מורחים מחצית מהצד השטוח (הצד האפוי כלפי מטה) של העוגיות עם ציפוי לבן ואת החצי השני עם ציפוי השוקולד.
תנו לעוגיות להתייבש ולהתקשות לחלוטין.