קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגיות גבינת פימיינטו

עוגיות גבינת פימיינטו
מתכון זה מספק 4 מנות. עם 619 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 41g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-35 דקות. אם יש לכם ריבת תות שדה, גבינת פימינטו, פקאן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו גם גבינה מטבל, פימינטו מקרוני וגבינה, ו פימינטו מקרוני וגבינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכה יחד קמח וגבינת פימיאנטו במהירות בינונית עם מערבל לעמוד חשמלי כבד 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פימנטוגבינת פימנטו
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2
להוסיף פקאן וחמאה; לנצח עד מעורבב. לעטוף בצק בניילון נצמד; לצנן 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
3
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מניחים את הבצק על משטח משוריין היטב, ומתגלגלים לעובי 1/8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
חתוך ל48 סיבובים עם חותך עגול 2 אינץ', rerolling שאריות פעם אחת. סדר חצי סיבובים 2 אינץ ' זה מזה על נייר קלף מצופה בדפי אפייה; כפית 1/2 כפית. ריבת תות על מרכז כל סיבוב, העליון עם סיבובים שנותרו, הקשה על קצוות לאטום.
מרכיבים שתצטרך
שימורי תותשימורי תות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
אופים ב 400 במשך 12 עד 15 דקות או עד חום זהוב. מגניב על גיליונות אפייה 10 דקות; להעביר מתלים תיל, מגניב לחלוטין (כ -30 דקות).
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®