עוגיות גבינת שמנת Rugelach
לך לחנות ותביא את גבינת הקרם של פילדלפיה, מים, אגוזי מלך, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 2 דקות. מתכונים דומים: Rugelach (עוגיות גבינת שמנת מלאות), גבינת שמנת רוגלך, ו גבינת שמנת, זית ורוזמרין רוגלך.
הוראות
מקציפים גבינת שמנת, חמאה, 1 כוס סוכר מגורען ווניל בקערה גדולה עם מיקסר עד מעורבב.
מוסיפים קמח וסודה לשתייה; מערבבים היטב. מקררים 30 דקות. בינתיים, לערבב 1/2 כוס הסוכר מגורען הנותרים, סוכר חום, 1 כפית. קינמון, אגוזים וצימוקים.
מגלגלים 1/4 מהבצק למעגל 9 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
מורחים בצק עם 2 כף. ריבה, ואז מפזרים 1/4 של תערובת הסוכר; לחץ על תערובת סוכר בחוזקה לתוך הבצק.
חתוך ל-16 טריזים. החל בקצה רחב, להפשיל כל טריז.
מקום, נקודת הצדדים למטה, על תבנית אפייה מרוסס עם ספריי בישול. חזור עם הבצק שנותר.
הכה ביצה ומים; מברשת על רול קופצים.
מפזרים סוכר מגורען הנותרים בשילוב וקינמון.
אופים 9 עד 10 דקות. או עד שחום קל. מיד להסיר מן אפייה גיליונות מתלים חוט; מגניב לחלוטין.