עוגיות גזר קר
והוא מספק כ 16 מנות . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 138 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 16 דקות. אם יש לכם דומדמניות, חמאה, סוכר ממתקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגיות גזר קר, מיני סלק קר כיכרות גזר, ו עוגיות דלעת קר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם קלף. הגדר מתלה תיל מעל תבנית אפייה מעוטרת. מנפים קמח, אבקת אפייה ומלח על גיליון קלף.
באמצעות מיקסר חשמלי במהירות בינונית-גבוהה, לנצח חמאה, סוכר ו zest עד אור, על 3 דקות. להפחית מהירות; לנצח פירה ביצה וגזר. לגרד את הצדדים של קערה. (
תערובת ייראה מקושקש.) מערבבים בתערובת קמח ודומדמניות.
טיפה בצק על ידי כפות 2 סנטימטרים זה מזה על גיליונות אפייה.
אופים עד השחמה קלה, על 15 דקות, החלפת גיליונות מלמעלה למטה מלפנים לאחור באמצע.
בואו להתקרר על גיליונות על מדפי תיל במשך 2 דקות, ולאחר מכן להסיר מדפים כדי להתקרר לחלוטין.
מערבבים מיץ וחמאה. בהדרגה להוסיף סוכר של ממתקים, להכות עד חלקה.
העברה לשקית ziplock. חותכים את פינה; טפטוף זיגוג על עוגיות מקורר.
בואו לעמוד עד הדובדבן מתקשה, כ -15 דקות.