עוגיות דובדבן מכוסות שוקולד
עוגיות דובדבן מכוסות שוקולד השלישי עשויות להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני הקינוחים שלך. מנה אחת מכילה 106 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 36 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה הביא לך את כולםמתכונים. אם יש לכם חלב, סוכר חום, שוקולד וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 11%. הציון הזה לא כל כך אדיר. נסו עוגיות דובדבן מכוסות שוקולד, עוגיות דובדבן מכוסות שוקולד, ו עוגיות דובדבן מכוסות שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (180 מעלות צלזיוס).
מנפים יחד קמח, סודה ומלח ומניחים בצד.
קרם קיצור ובהדרגה להוסיף 2/3 כוס סוכר חום. מערבבים 1 ביצה ללא הפסד. מקציפים היטב. מערבבים פנימה מחצית מתערובת הקמח.
מוסיפים 1/4 כוס מיץ דובדבנים מרשינו ו -2 כפות חלב. מערבבים את שאר החומרים היבשים ומערבבים היטב.
מערבבים פנימה 2 ריבועים של שוקולד מומס, אגוזי מלך ודובדבני מרשינו. זרוק על ידי כפיות מעוגלות על ניירות אפייה לא משומנים.
אופים במשך 12 עד 15 דקות.
חותכים את המרשמלו לשניים ומניחים בצד חתוך כלפי מטה על עוגיות חמות. מצננים על מתלה וכפור עם ציפוי עוגיות דובדבן מכוסה שוקולד מאתר זה (ראו הערת שוליים לקישור) ומעל כל אחד מהם חצי אגוז.