עוגיות דובדבן עם קרח
עוגיות דובדבן מקפיא יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 122 קלוריות. והוא יספק כ 48 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו את אג, "תמצית ונילן", "סוכר", ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . עם כפית ציון של 12% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגיות דובדבן עם קרח, עוגיות דובדבן-פקאן, ו עוגיות דובדבן ללא גלוטן (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, להכות יחד את החמאה וקיצור.
מוסיף את הסוכר; קרם היטב.
מערבבים בביצה ווניל. לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה, ומלח; מערבבים לתוך התערובת מוקרם. ללטף את הדובדבנים בין מגבות נייר כדי להסיר לחות עודפת. מערבבים דובדבנים ופקאנים לתוך הבצק. כיסוי וצינה במשך 2 שעות.
לעצב את הבצק הקר לתוך 2 בולי עץ.
מגלגלים אותם בסוכר הצבעוני, לעטוף בנייר שעווה וצינה שוב עד המשרד (כ 1 שעה).
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). גריז קל מצעים לעוגיות.
פתח בצק וחתוך לפרוסות 1/4 אינץ'.
מניחים על יריעות העוגיות מוכנות, ואופים במשך 8 עד 10 דקות בתנור שחומם מראש. אפשר לעוגיות להתקרר 1 דקה לפני הסרת מגיליונות עוגיות להתקרר על מדפי תיל.