עוגיות דובדבנים ושקדים מיובשים עם ציפוי וניל
עוגיות דובדבנים ושקדים מיובשות עם ציפוי ונילן עשויות להיות רק הקינוח אותו אתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 1 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל של 147 קלוריות. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 5 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. גשו לסופר וקנו קמח, דובדבנים טארט, פרוסים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 57 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 10%. ציון זה הוא בלתי אפשרי. מתכונים דומים: קאפקייקס וניל עם ציפוי קרם חמאת דובדבן, קאפקייקס וניל עם ציפוי קרם חמאת דובדבן, ו עוגת פאונד פיסטוק עם ציפוי שקדים ונילן.
הוראות
בקערה גדולה, בעזרת מערבל חשמלי, מקציפים את החמאה, הסוכר, תמצית הווניל, תמצית השקדים, הקינמון והמלח עד שהם בהירים ותפוחים, כ -2 דקות, ואז מקציפים פנימה את הביצה.
מוסיפים את הקמח ומקציפים במהירות הנמוכה ביותר עד לקבלת תערובת אחידה. בעזרת כף עץ מערבבים פנימה את הדובדבנים והשקדים המיובשים.
מעבירים את הבצק ליריעת ניילון ומעצבים אותו ליומן שאורכו כ -12 אינץ 'וקוטרו 1 1/2 אינץ'. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומקררים לפחות 2 שעות. (ניתן להכין בצק עד 3 ימים מראש).
מסדרים מתלה לתנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל -350 מעלות פ.קו 2 ניירות אפייה כבדים בנייר אפייה.
חותכים את היומן לרוחב לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
מעבירים את פרוסות הבצק לגליונות האפייה המוכנים, ומרווחים ביניהם במרחק של כ -1 אינץ ' זה מזה.
אופים עד שהעוגיות מזהיבות סביב הקצוות ונפוחות, בערך 15 דקות.
העבירו את העוגיות לרשת כדי להתקרר לחלוטין לפני הדובדבן, כ-30 דקות.
שים את אבקת הסוכר בקערה בינונית. מקציפים בהדרגה את תמצית הווניל והמים, מוסיפים עוד מים, 1 כפית בכל פעם, עד שהתערובת הופכת לעקביות מטפטפת. (עושה על 2/3 כוסות הדובדבן, מספיק כדי קרח שני וריאציות.)
הניחו את העוגיות המקוררות על רשת שהונחה מעל תבנית עם נייר אפייה. בעזרת כף או מזלג מזלפים את העוגיות עם הדובדבן, ומאפשרים לכל עודף ציפוי לטפטף על תבנית האפייה. אפשר הדובדבן להגדיר לפני ההגשה, על 1 שעה.
הערת קוק: לצלות את השקדים, מסדרים אותם בשכבה אחת על תבנית עם נייר אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש ל -350 מעלות צלזיוס למשך 6 עד 8 דקות עד לקלייה קלה. מגניב לחלוטין לפני השימוש.
החליפו את הדובדבנים המיובשים ב 1/2 כוס משמשים מיובשים קצוצים גס והוסיפו 2 כפות צנוברים קלויים. כמו כן, השתמש 1 כפית תמצית וניל להשמיט את תמצית שקדים.