קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 57 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות דובדבנים ושקדים מיובשים עם ציפוי וניל

עוגיות דובדבנים ושקדים מיובשים עם ציפוי וניל
עוגיות דובדבנים ושקדים מיובשות עם ציפוי ונילן עשויות להיות רק הקינוח אותו אתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 1 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל של 147 קלוריות. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 5 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. גשו לסופר וקנו קמח, דובדבנים טארט, פרוסים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 57 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 10%. ציון זה הוא בלתי אפשרי. מתכונים דומים: קאפקייקס וניל עם ציפוי קרם חמאת דובדבן, קאפקייקס וניל עם ציפוי קרם חמאת דובדבן, ו עוגת פאונד פיסטוק עם ציפוי שקדים ונילן.

הוראות

1
בקערה גדולה, בעזרת מערבל חשמלי, מקציפים את החמאה, הסוכר, תמצית הווניל, תמצית השקדים, הקינמון והמלח עד שהם בהירים ותפוחים, כ -2 דקות, ואז מקציפים פנימה את הביצה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את הקמח ומקציפים במהירות הנמוכה ביותר עד לקבלת תערובת אחידה. בעזרת כף עץ מערבבים פנימה את הדובדבנים והשקדים המיובשים.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים יבשיםדובדבנים יבשים
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
3
מעבירים את הבצק ליריעת ניילון ומעצבים אותו ליומן שאורכו כ -12 אינץ 'וקוטרו 1 1/2 אינץ'. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומקררים לפחות 2 שעות. (ניתן להכין בצק עד 3 ימים מראש).
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
מסדרים מתלה לתנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל -350 מעלות פ.קו 2 ניירות אפייה כבדים בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
חותכים את היומן לרוחב לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
6
מעבירים את פרוסות הבצק לגליונות האפייה המוכנים, ומרווחים ביניהם במרחק של כ -1 אינץ ' זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
אופים עד שהעוגיות מזהיבות סביב הקצוות ונפוחות, בערך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
העבירו את העוגיות לרשת כדי להתקרר לחלוטין לפני הדובדבן, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
1
שים את אבקת הסוכר בקערה בינונית. מקציפים בהדרגה את תמצית הווניל והמים, מוסיפים עוד מים, 1 כפית בכל פעם, עד שהתערובת הופכת לעקביות מטפטפת. (עושה על 2/3 כוסות הדובדבן, מספיק כדי קרח שני וריאציות.)
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
הניחו את העוגיות המקוררות על רשת שהונחה מעל תבנית עם נייר אפייה. בעזרת כף או מזלג מזלפים את העוגיות עם הדובדבן, ומאפשרים לכל עודף ציפוי לטפטף על תבנית האפייה. אפשר הדובדבן להגדיר לפני ההגשה, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
3
הערת קוק: לצלות את השקדים, מסדרים אותם בשכבה אחת על תבנית עם נייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
אופים בתנור שחומם מראש ל -350 מעלות צלזיוס למשך 6 עד 8 דקות עד לקלייה קלה. מגניב לחלוטין לפני השימוש.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
החליפו את הדובדבנים המיובשים ב 1/2 כוס משמשים מיובשים קצוצים גס והוסיפו 2 כפות צנוברים קלויים. כמו כן, השתמש 1 כפית תמצית וניל להשמיט את תמצית שקדים.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
משמשים מיובשיםמשמשים מיובשים
דובדבנים יבשיםדובדבנים יבשים
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול