קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות2
מגזין

עוגיות דומדמניות שיבולת שועל

עוגיות דומדמניות שיבולת שועל
עוגיות דומדמניות שיבולת שועל הוא צמחוני ארוחת בוקר. מנה אחת מכילה 242 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, קמח, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ביסקוויטים דומדמניות, ביסקוויטים דומדמניות, ו ביסקוויטים דומדמניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 425ºF.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לנפות יחד קמח, סוכר, אבקת אפייה וסודה, ומלח למעבד מזון, ולאחר מכן להוסיף שיבולת שועל ודופק 15 פעמים.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
3
מוסיפים חמאה ודופק עד שהתערובת דומה לארוחה גסה עם גושים קטנים (בגודל אפונה), ואז מעבירים לקערה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מערבבים יחד גרידה וחמאה. לזרוק דומדמניות עם תערובת שיבולת שועל, ולאחר מכן להוסיף חלב חמאה, ערבוב עם מזלג רק עד צורות הבצק. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות ללוש בעדינות 6 פעמים.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
דומדמניותדומדמניות
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
5
לטפוח בצק לתוך עגול 1 אינץ ' עבה, לאבק משטח עם יותר קמח במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
6
חותכים כמה שיותר ביסקוויטים עם חותך, טובלים אותו בקמח לפני כל חתך, ומעבירים ביסקוויטים לסדין אפייה גדול בחמאה קלה. לאסוף שאריות לכדור, ואז לטפוח לתוך עגול לחתוך יותר ביסקוויטים באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
7
מברשת צמרות של לחמניות עם חלב חמאה ומפזרים קלות עם סוכר.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
8
אופים באמצע התנור עד חום זהוב, 15 עד 18 דקות, ולהעביר למדף.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
1
* ביסקוויטים יכולים להתבצע 2 שעות קדימה, מקורר, ונשמר בטמפרטורת החדר.