עוגיות דלעת וי
עוגיות דלעת נ דורש בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 36. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לקינוח הזה יש 271 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן למנה. 663 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. גשו לסופר וקנו קיצור, סוכר ממתקים, ביצים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. עם כפית ציון 29%, המנה הזו לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: עוגיות שוקולד צ'יפס דלעת ובראוניז עוגת גבינה תבלינים דלעת, עוגיות שוקולד צ'יפס דלעת ובראוניז עוגת גבינה תבלינים דלעת, ו עוגיות סוכר תבלינים דלעת עם ציפוי קרם חמאה דלעת.
הוראות
קרם קיצור, סוכר לבן ודלעת.
מוסיפים ביצים ומערבבים היטב. מנפים יחד את הסודה לשתייה, הקינמון הטחון, המלח והקמח.
מוסיפים לתערובת דלעת ומערבבים היטב.
אופים 10 דקות ב 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
להכנת ציפוי: מבשלים חמאה, חלב וסוכר חום עד להמסה. מצננים ומוסיפים סוכר וניל של קונדיטורים.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
עוגיות עובדות ממש טוב עם שמנת שרי, מדיירה ופרוסקו. פרוסקו מבעבע מתוק אינו מציף עוגיות סוכר או לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, והתווים האגוזיים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. קרם סולרה שרי עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![קרם סולרה שרי]()
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי יש ענבר מבריק וגוון נחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף מלא בינוני עם גימור ארוך וטעים.