צדפות צרובות מעל בייקון וסלט תרד עם ויניגרט סיידר
צדפות צרובות מעל בייקון וסלט תרד עם ויניגרט סיידר עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 239 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם סיידר תפוחים, צדפות ים, תפוח סבתא סמית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צדפות צרובות ועוגות תירס עם ויניגרט בייקון, צדפות צרובות מחבת עם תרד ובייקון, ו צדפות ים ג'מבו צרוב עם ארוגולה נבולה, תירס, סלט שיטאקי & ויניגרט ג' ינג'ר סויה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים סיידר וסוכר בסיר קטן על חום בינוני גבוה. מביאים לרתיחה; מבשלים עד מופחת 1/4 כוס (כ 9 דקות).
מבשלים בייקון במחבת nonstick קטנה מעל חום בינוני גבוה עד פריך.
הסר בייקון מחבת, הזמנת 1 כפית טפטוף במחבת; להניח בייקון בצד.
להוסיף שאלוט קצוצים לטפטופים במחבת; saut 1 דקה.
הסר מחבת מחום; מערבבים בתערובת סיידר, חומץ סיידר, 1/4 מלח כפית, ופלפל שחור.
מערבבים בייקון, סבתא סמית תפוח, בצל, ותרד בקערה גדולה.
שלב 1/2 הנותרים מלח כפית, אבקת קארי, ופלפל אדום בקערה קטנה.
מפזרים תערובת מלח באופן שווה על שני הצדדים של צדפות.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים צדפות למחבת; מבשלים 3 דקות בכל צד או עד לסיום.
תערובת סיידר טפטוף על תערובת תרד; לזרוק בעדינות מעיל.
מניחים על 2 1/2 תערובת סלט כוסות על כל אחד 4 צלחות; העליון כל מנה עם 5 צדפות.
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
צדפות בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, שנין בלאן, ופינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה חנה. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.