קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות החג של רון

עוגיות החג של רון
עוגיות החג של רון הוא צמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 36 מנות. עם 98 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -50 דקות. אם יש לך הל טחון, ציפורן טחון, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו חג Lebkuchen (עוגיות תבלינים גרמניות), עוגיות תבלינים ג'ינג'ר {חג אוכל}, ו פנקייק תבלין החג (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את החמאה והסוכר החום בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט. הכה במהירות בינונית עד אור ורך, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
קערהקערה
2
בקערה נפרדת, לטאטא יחד את הקמח, קינמון, זנגביל, סודה לשתיה, ציפורן, הל ומלח לשלב.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
הלהל
קינמוןקינמון
ציפורןציפורן
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
מוסיפים את המולסה, הביצה והוניל לתערובת החמאה המוקצפת ומכים במהירות נמוכה / בינונית עד חלקה ומשולבת.
מרכיבים שתצטרך
מולסהמולסה
ונילוניל
חמאהחמאה
ביצהביצה
4
על מהירות נמוכה, להוסיף את תערובת הקמח בכמה תוספות. הבצק יהיה רך וקצת דביק.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
5
מקררים בקערה מכוסה למשך שעתיים או לילה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו שלושה גיליונות אפייה עם נייר קלף או להשתמש בסדינים אפייה nonstick.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
7
השתמש בסקופר גלידה או כף גדושה מעט כדי לחלק את הבצק.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
בצקבצק
קרחקרח
8
מגלגלים כל עוגייה לכדור 1 אינץ ' בין הידיים, ולאחר מכן לגלגל בקלילות בסוכר מגורען הלבן ומניחים על דפי אפייה מוכנים. הקפד להשאיר מספיק מקום בין הכדורים, כפי שהם להשתטח כדי להכפיל את גודלם.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
עוגיותעוגיות
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
9
אופים במשך 8 עד 10 דקות. כדורי הבצק היו משטחים ומפתחים קרום מקומט, אבל עדיין יהיה גמיש. בעדינות להסיר מתלה כדי להתקרר לחלוטין. לאחסן במיכל אטום עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור