עוגיות החג של רון
עוגיות החג של רון הוא צמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 36 מנות. עם 98 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -50 דקות. אם יש לך הל טחון, ציפורן טחון, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו חג Lebkuchen (עוגיות תבלינים גרמניות), עוגיות תבלינים ג'ינג'ר {חג אוכל}, ו פנקייק תבלין החג (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את החמאה והסוכר החום בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט. הכה במהירות בינונית עד אור ורך, 4 עד 5 דקות.
בקערה נפרדת, לטאטא יחד את הקמח, קינמון, זנגביל, סודה לשתיה, ציפורן, הל ומלח לשלב.
מוסיפים את המולסה, הביצה והוניל לתערובת החמאה המוקצפת ומכים במהירות נמוכה / בינונית עד חלקה ומשולבת.
על מהירות נמוכה, להוסיף את תערובת הקמח בכמה תוספות. הבצק יהיה רך וקצת דביק.
מקררים בקערה מכוסה למשך שעתיים או לילה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו שלושה גיליונות אפייה עם נייר קלף או להשתמש בסדינים אפייה nonstick.
השתמש בסקופר גלידה או כף גדושה מעט כדי לחלק את הבצק.
מגלגלים כל עוגייה לכדור 1 אינץ ' בין הידיים, ולאחר מכן לגלגל בקלילות בסוכר מגורען הלבן ומניחים על דפי אפייה מוכנים. הקפד להשאיר מספיק מקום בין הכדורים, כפי שהם להשתטח כדי להכפיל את גודלם.
אופים במשך 8 עד 10 דקות. כדורי הבצק היו משטחים ומפתחים קרום מקומט, אבל עדיין יהיה גמיש. בעדינות להסיר מתלה כדי להתקרר לחלוטין. לאחסן במיכל אטום עד 3 ימים.